Kaikki tieto yhdestä paikasta – myJETTA palvelu

Löydä mieleisesi talopaketti talomalleistamme

Tutustu talopakettien talomallistoon ja ota yhteys sinua lähimpään palvelevaan myyntiedustajaan. Kaikki talomallit ovat täysin muutettavissa sinun (ja perheesi) tarpeisiin sopiviksi.

Talomalli
Kerrokset
Huoneistoala
Huoneiden määrä
Talon muoto
Listausnäkymä
Näytä pohjapiirustus
Näytä pohjapiirustus

Moderni talomallisto

Mallisto on suunniteltu aikaa kestävään, moderniin ja pohjoismaiseen tyyliin. Selkeät puutalot sopivat erityisen hyvin urbaaniin kaupunkikuvaan. Ideamalleissa yhdistyy uudet ideat, pelkistetty linjakkuus ja vanha funkis-henki tuoreella tavalla.

Moderneissa ideamalleissa on selkeä tyyli ja pohjaratkaisuihin on kiinnitetty erityistä huomiota. Pienten tonttien tarpeet on huomioitu esimerkiksi nostamalla sisäoleskelutilat ylemmäksi, jotta katutasosta ei ole suoraa näköyhteyttä kotiin. Isot ikkunat tuovat päivänvaloa. Terassit, parvekkeet ja selkeät sisätilat luovat viihtyisyyttä sekä avaruuden tuntua.

Klassinen talomallisto

Klassisen ideamalliston talot on suunniteltu hyväksi todettujen ratkaisujen pohjalle. Kotien tyyli on klassisen hillitty ja rakenne on taitavasti suunniteltu, jolloin kaikki osaset sopii toisiinsa luontevasti.

Klassinen koti sopii niin kaupunkiin kuin maaseudulle – uuteen tai vanhaan rakennettuun ympäristöön. Vuosikymmenten aikana kerättyä kokemusta on hyödynnetty malliston ulkoasuissa ja sisätilojen pohjaratkaisuissa. Hyväksi koetut pohjaratkaisut toimivat edelleen. Klassinen mallisto on ajaton ja aina ajankohtainen. Kaikki Jetta-Talon ideamallit ovat joustavasti muunneltavissa asukkaiden ja tontin vaatimusten mukaiseksi.

Perinteinen talomallisto

Perinnetalot ovat tyyliltään romanttisia ja huokuvat huoletonta maalaistunnelmaa, kutsuen kodikkaaseen yhdessäoloon. Mallistolle on tyypillistä runsaat koristelut, suuret katetut terassit, korkeat huonetilat ja vahva olemus.

Perinteisen ideamalliston taloille on tyypillistä koristeelliset ikkunat, pilarit ja muut tyylin mukaiset yksityiskohdat, jotka ovat aina ajankohtaisia. Perinteisyys on päivitetty Jetta-Talon tyylillä nykytarpeisiin sopivaksi. Perinnetalo on kuin kotonaan maalaismaisemassa – huokuen positiivista nostalgiaa ja perinteiden arvostusta.

Omannäköinen Jetta-koti!

Salmelan perhe asuu Etelä-Suomessa kahden lapsensa kanssa. He ovat olleet tyytyväisiä rakennusprosessiin ja että saivat tehdä omannäköisen Jetta-kodin.

Kahden Jetta-kodin rakentaja tietää

Jetta-Talolla on ollut iso rooli kouvolalaisen Ulla-Maija Toivosen elämässä. Toivonen on paitsi rakentanut perheensä kanssa kaksi Jetta-kotia, hän on myös…

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.