Kaikki tieto yhdestä paikasta – myJETTA palvelu

Talon rakentamisen hinta

Talon rakentamisen hinta

Talopaketin hinta selviää, kun pyydät tarjouksen. Jokainen Jetta-Talo on yksilöllinen, minkä vuoksi jokainen tarjous lasketaan aina ”alhaalta ylöspäin”. Tämän vuoksi voit olla varma, ettei talopaketin hinnassa ole turhaa ilmaa. Muista kuitenkin, että pelkkien eurojen katsominen ei aina ole välttämättä turvallisin vaihtoehto, vaan toimittavan yrityksen tulee olla vakavarainen. Talopaketin hinnan saat selville ottamalla yhteyttä lähimpään Jetta-Talo-edustajaasi ja pyytämällä tarjouksen valitsemastasi talomallista. Autamme mielellämme myös talomallin muokkaamisessa sinulle mieleiseksi.

Jetta-Talon tarjouksen mukana tulee aina tarkka toimitussisältö, johon on eritelty kaikki talopakettitoimitukseen kuuluvat yksityiskohdat. Jos haluat vertailla eri talotehtaiden talopakettien hintoja, on tärkeää huomioida sama tarkkuus myös muissa tarjouksissa.

Tutustu talopaketteihimme

Omannäköinen Jetta-koti!

Salmelan perhe asuu Etelä-Suomessa kahden lapsensa kanssa. He ovat olleet tyytyväisiä rakennusprosessiin ja että saivat tehdä omannäköisen Jetta-kodin.

Kahden Jetta-kodin rakentaja tietää

Jetta-Talolla on ollut iso rooli kouvolalaisen Ulla-Maija Toivosen elämässä. Toivonen on paitsi rakentanut perheensä kanssa kaksi Jetta-kotia, hän on myös…

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.