Kaikki tieto yhdestä paikasta – myJETTA palvelu

Skoone 110 + 25 ja joustavat neliöt

Upea Skoone -kokonaisuus erottuu ympäröivästä maisemasta. Kattomalli on muita talomalleja huomattavasti jyrkempi. Skandinaavishenkinen talo on ajaton tyyliltään.

Sivulan perhe ihastui kokonaisuuteen. Mallistossa on perinteisiä piirteitä, mutta se on silti moderni tämän ajan koti. Esikuvana oli Skoone 105+21, mutta perhe tarvitsi hieman enemmän tilaa. Itse päätalo on 110 neliötä ja saunarakennus 25 neliötä.

Olohuone, keittiö ja ruokailutila muodostavat yhtenäisen kodin sydämen. Makuuhuoneet asettuvat oleskelutilojen pääsisäänkäynnin puolelle.

Erillinen saunarakennus joustaa monessa elämänvaiheessa. Tila toimii työtilana, lisä makuuhuoneena, vierashuoneena tai alkuperäisessä merkityksessään saunatupana.

-Rakennuksia yhdistää suuri terassikansi. Lasitimme talojen väliin jäävän tilan ja saimme näin paljon lisää hyödyllistä huonetilaa. Lumonin terassilaseihin asennetuilla verhoilla voidaan säätää yksityisyyttä ja suojautua tarvittaessa auringolta. Autotalli rakennettiin samaan tyyliin.

Joustavuus on Jetta-Talolle ominaisuus. Kodit räätälöidään asiakkaiden makumieltymyksiin sopiviksi. Perhe mm. muokkasi päämakuuhuonetta niin, että siihen kuuluu oma kylpyhuone.

Sivulat valitsivat räätälöidyn toimituksen. Sen jälkeen koti tehtiin valmiiksi osa-urakoina eri toimijoiden kesken. Tällainen vaatii projektinhallintakykyä ja budjetointia, mutta kokeneemmalle rakentajalle se sopii mainiosti. Kotimme on juuri sellainen, millaista toivoimme.

Energiatehokkuus oli yksi tärkeistä valintakriteereistä. Jetta-Talo tunnetaan ekologisista ja energiatehokkaista kodeista. Jetta-Talo saa puutavaransa viereisen tontin omalta sahalta https://www.jet-puu.fi/ , mikä jo itsessään lisää kokonaisuuden kestävää kehitystä. PEFC-sertifioitu puu on lisäksi toimitusvarma ja aikataulut pysyvät hallussa.

Tutustu lisää talomalleihin.

Omannäköinen Jetta-koti!

Salmelan perhe asuu Etelä-Suomessa kahden lapsensa kanssa. He ovat olleet tyytyväisiä rakennusprosessiin ja että saivat tehdä omannäköisen Jetta-kodin.

Kahden Jetta-kodin rakentaja tietää

Jetta-Talolla on ollut iso rooli kouvolalaisen Ulla-Maija Toivosen elämässä. Toivonen on paitsi rakentanut perheensä kanssa kaksi Jetta-kotia, hän on myös…

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.