Markkinoiden paras saatavilla oleva JETTA 2.0 seinärakenne

Unelmien asuntomessukoti kahdessa kerroksessa

Messukoti Karpalon asukkaat Tommy Granlund ja Anne Strandberg valitsivat Jetta-Talon. Heille on tärkeää, että tila muuntuu perheen tarpeiden mukaan.

Loviisalaiset Tommy Granlund ja Anne Strandberg ovat olleet yhdessä niin kauan, että he täydentävät tottuneesti toistensa lauseet. Kun uuden kodin hankinta tuli ajankohtaiseksi, pariskunta oli yhtä myötä myös siitä, millainen sen tulisi olla. Tilojen muunneltavuus oli yksi tärkeimmistä kriteereistä ja syy, joka sai heidät valitsemaan Jetta-Talon.

”Meillä on kolme poikaa, Axel 12, Emil 18 ja Oskar 21. Lapset muuttavat jossain vaiheessa pois kotoa ja me teemme osan töistä etänä. On helpompi lähteä suunnittelemaan uutta kotia omista lähtökohdista kuin sopeutua olemassa olevaan”, Anne toteaa.

Perheen uusi, karpalonpunainen koti on juuri valmistunut Loviisan asuntomessualueelle. Kaksikerroksisen talon alakerrassa sijaitsevat yhteiset tilat: tilava keittiö, kylpyhuone, sauna, kodinhoitohuone ja iso olohuone, jonka jatkeena on lisäosa, jota voi käyttää tv-, vieras- tai työhuoneena. Yläkerrassa on neljä makuuhuonetta, aulatila ja valtava lasitettu parveke, joka kiertää talon julkisivua.

”Ulkona on kiva juoda aamukahvit tai laittaa ruokaa yhdessä vieraiden kanssa. Yläkerran parvekkeelta on upeat näkymät merelle ja Loviisan vanhaan keskustaan”, kertoo Anne.

Aikaa rakennusprojektin loppuunsaattamiseen oli vain vuosi, mikä osaltaan vaikutti talotoimittajan valintaan. Lähtökohtana oli Jetta-Talon ideamalliston mukainen talo, johon tehtiin tarvittavia muutoksia. Näin lopputuloksesta saatiin asukkaiden toiveiden mukainen, kertoo myyntiprosessista vastannut Robin Rundlöf, joka on koulutukseltaan rakennusinsinööri.

”Minulla on rakennusalalle vihkiytyneiltä tuttuja, jotka todella suosittelivat Jetta-taloa. He sanoivat, että projektit toimivat todella hyvin ja laatu on hyvää. Muutoksia oli helppo tehdä ja saimme Jetta-Talolta nopeasti ideoita ja suunnitelmia”, Tommy sanoo.

Perheen uusi koti tehtiin levyvalmiiksi. Talossa oli tarvittava talotekniikka, eli sähkö, lämmitys ja vesi, mutta pintatyöt kuten lattia-asennukset, kattopaneelit ja seinien maalaukset jäivät asiakkaan toteutettaviksi. Tämä mahdollisti uuden kodin viimeistelyn omien mieltymysten mukaan.

”Olemme saaneet suunnitella kaikki tilaratkaisut, komerot, kaapit, laatikostot ja kalusteet omien tarpeidemme mukaan ja kaikille tavaroille on omat paikkansa. Koti on enemmän kuin asunto. Se on kuin turvasatama, siellä on hyvä olla”, Tommy tiivistää.

Kohteen esittelyssä oli mukana Jetta-Talon lisäksi Lumon ja Tulikivi. Kodin keittiön ja kiinteät kalusteet toimitti Noblessa. Keittiön kivitasot ja kaikki muut kivipinnoitteet takkaa myöden tuli Tulikiveltä. Kaikki lasitukset hoiti Lumon. Sisustuksen suunnittelusta vastasi Visa Interiors.

Laadukas taloratkaisu muuntuviin tarpeisiin

  • Jetta-Talo on enemmän kuin valmistalo, sillä se toteutetaan asukkaiden toiveiden mukaan.
  • Yksilöllinen asiakaspalvelu, luotettavuus, laatu ja ekologisuus ovat keskeiset arvot perheyrityksen toiminnan taustalla.
  • Jetta-Talot ovat kestäviä, energiatehokkaita ja ekologisia, ja ne valmistetaan Perhossa, Keski-Pohjanmaalla, oman sahan puumateriaalista (JET-Puu).
  • Kuluttaja-asiakkaille myönnettävä hintatakuu varmistaa, että kauppahinta ei muutu alkuperäisestä.

Talomalleistamme löytyy oikea koti jokaiselle perheelle – tarvittaessa pienillä tai vaikka suuremmillakin muokkauksilla. Tutustu ideamallistoon ja ota yhteyttä edustajaamme!

Omannäköinen Jetta-koti!

Salmelan perhe asuu Etelä-Suomessa kahden lapsensa kanssa. He ovat olleet tyytyväisiä rakennusprosessiin ja että saivat tehdä omannäköisen Jetta-kodin.

Kahden Jetta-kodin rakentaja tietää

Jetta-Talolla on ollut iso rooli kouvolalaisen Ulla-Maija Toivosen elämässä. Toivonen on paitsi rakentanut perheensä kanssa kaksi Jetta-kotia, hän on myös…

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.