Markkinoiden paras saatavilla oleva JETTA 2.0 seinärakenne

Pohjalaistalot

Maaseutumaisemaan sopiva Pohjalaistalomalli ammentaa inspiraationsa perinteisestä pohjalaisesta rakennusperinteestä. Pohjalaistalomalleissamme näet elementtejä pohjalaisista hirsitaloista: keltainen ja punamullan lämmin sävy vievät mielen vuosisadan takaiseen kodikkaaseen elämänrytmiin ja Pohjanmaan peltomaisemaan.

Pohjalaistalomalleistamme löydät vanhanajan talonpoikaisromantiikkaa tuotuna tähän päivään käytännöllisin suunnitteluratkaisuin. Pohjalaistaloistamme löydät perinteikkään tilavan tuvan ja viihtyisät makuuhuoneet isommalle tai pienemmälle perheelle.

Jetta-Talon nykyaikaisesta Pohjalaistalossa on tutut valkoiset ikkunanpielet ja suoraviivainen pohjaratkaisu. Perinteisestä maalaistalosta tuttu kuisti toivottaa tervetulleeksi ja tarjoaa naulakkotilaa niin oman väen kuin vieraidenkin ulkovaatteille.

Perinteikäs pohjalaistalo nykypäivän mukavuuksilla

Perinteinen pohjalaistalo juontaa juurensa 1600-luvulle asti. Tyypillinen pohjalainen talonpoikastalo oli pitkän mallinen kaksikerroksinen hirsitalo, jonka pihapiiriin kuului usein myös muita rakennuksia. Pohjalaistalon perinteinen punainen väri tuli punamultamaalista ja valkeat ikkunanpielet saivat alunperin innoituksensa herraskartanoista ja pappiloista.

Jetta-Talon Pohjalaistalo on suunniteltu historian inspiroimana, mutta nykyajan tarpeet huomioon ottaen. Talonpoikaistalo tarjoaa kodikkaan perinteiset puitteet, mutta lisäksi mukavat nykyaikaiset ruuanlaitto- ja pesutilat saunoineen. Jetta-Talon Pohjalaistalo mallisto sisältävää sekä suuren kaksikerroksisen talonpoikaiskartanon että pienempiä 1,5-kerroksisia pohjalaistalopaketteja

Omannäköinen Jetta-koti!

Salmelan perhe asuu Etelä-Suomessa kahden lapsensa kanssa. He ovat olleet tyytyväisiä rakennusprosessiin ja että saivat tehdä omannäköisen Jetta-kodin.

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.