Kaikki tieto yhdestä paikasta – myJETTA palvelu

Jetta-Talo – 40 vuotta ainutlaatuisia puutalokoteja

Ainutlaatuisia suomalaisia koteja yli 40 vuotta

Jetta-konsernin koti sijaitsee Perhossa, Keski-Pohjanmaan lakeuksilla. Ikivihantien havupuiden ja alavien peltohehtaarien keskellä toimivat rinta rinnan molemmat konsernimme yritykset, puun sahausta ja jatkojalostusta harjoittava JET-Puu sekä uniikkeja Jetta-puutalokoteja valmistava Jetta-Talo -talotehdas.

JET-Puu aloitti sahatavaran valmistuksen vuonna 1976. Puoli vuosikymmentä myöhemmin, vuonna 1981, samalla tontilla alettiin rakentaa oman sahan puutavarasta Jetta-koteja. Talotehtaan perustamisesta lähtien olemme halunneet suunnitella ja rakentaa Suomen ilmasto-olosuhteisiin sopivia, yksilöllisiä ja laadukkaita valmistaloja. Talojemme puuraaka-aineen olemme hankkineet aina lähimetsistä.

Suomalaiset ovat ottaneet toiminta-ajatuksemme omakseen. Neljässä vuosikymmenessä Jetta-Talosta on kasvanut yksi Suomen suurimmista puutalorakentajista. Olemme saaneet valmistaa ja toimittaa asiakkaillemme yli 10 000 yksilöllistä Jetta-kotia. Jokaisessa valmistamassamme talossa yhdistyvät osaavien ammattilaistemme käsityötaito ja uusimman teknologian mahdollistamat kehittyneet tekniset ratkaisut.

Jetta-Talo on vakavarainen kotimainen yritys

Vakavaraiselle Jetta-Talolle on myönnetty Kauppalehden Menestyjät 2022-2023 -sertifikaatti, joka osoittaa yrityksemme toiminnan ja talouden olevan tukevalla pohjalla. Sertifikaatin saaminen edellyttää yritykseltä vakiintunutta toimintaa, vakaata kasvukehitystä, hyvää tulosta ja kannattavuutta sekä vahvaa rahoitusrakennetta ja maksuvalmiutta.

Tunnuslukuvertailujen perusteella Jetta-Talo on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon. Menestyjät-sertifikaatti osoittaa, että kanssamme on turvallista tehdä yhteistyötä. Kannamme vastuumme yhtä lailla nyt kuin myös tulevaisuudessa.

Suomalaiset ovat ottaneet toiminta-ajatuksemme omakseen. Neljässä vuosikymmenessä Jetta-Talosta on kasvanut yksi Suomen suurimmista puutalorakentajista. Olemme saaneet valmistaa ja toimittaa asiakkaillemme yli 10 000 yksilöllistä Jetta-kotia. Jokaisessa valmistamassamme talossa yhdistyvät osaavien ammattilaistemme käsityötaito ja uusimman teknologian mahdollistamat kehittyneet tekniset ratkaisut.

 

Tyytyväiset asiakkaat

Jetta-Talo tunnetaan kestävistä rakenneratkaisuista, laadukkaista materiaaleista sekä tinkimättömästä asenteesta työhön ja asiakkaiden palvelemiseen. Asiakkaamme arvostavat tapaamme toteuttaa laadukkaita ja edistyksellisiä Jetta-koteja sekä taloprojektiin tarjoamaamme kokonaisvaltaista tukea.

Meille asiakkaiden palveleminen viimeisen päälle on kunniakysymys. Tämä näkyy muun muassa RTS-tutkimuksen tekemissä asiakastyytyväisyyskyselyissä – peräti 97 prosenttia Jetta-kodin valinneista omakotirakentajista oli valmis suosittelemaan Jetta-Taloa.

Perusarvoina luotettavuus, laatu ja ekologisuus

Me Jetta-Talolla olemme sitoutuneet tuottamaan korkealaatuisia koteja ekologisesti ja luotettavasti. Tämä näkyy kaikessa toiminnassamme raaka-aineen hankinnasta ja jalostamisesta talojen suunnitteluun, rakentamiseen ja asentamiseen.

JET-Puu huomioi kestävän kehityksen ympäristöarvot raaka-aineen hankinnassa, tuotteen valmistuksessa sekä tuotteiden toimituksissa loppukäyttäjille. Puuraaka-aine nykyaikaiseen ja resurssitehokkaaseen puunjalostuslaitokseen hankitaan toimittajilta, joilla on käytössään puun alkuperän seurantaa valvovan PEFC-järjestelmän sertifikaatti. JET-Puu sitoutuu toiminnassaan noudattamaan puun alkuperäketjustandardin vaatimuksia sekä ILO:n julkaisemia työelämän perusperiaatteita ja oikeuksia.

Lue lisää JET-Puusta!

Sertifikaattimme ovat osoitus laadusta ja luotettavuudesta

Vastuullisuus jatkuu vahvana Jetta-Talon toiminnassa. Meidät tunnetaan kestävistä rakenneratkaisuista, laatumateriaaleista ja tinkimättömästä työn jäljestä. Kiwa Inspecta Sertifiointi on myöntänyt meille SFS-EN ISO 9001:2000 -laatusertifikaatin, joka koskee kaikkea toimintaamme myynnistä suunnitteluun ja valmistuksesta asennukseen.

Jetta-Talolle on myönnetty myös Alma Talentin Tietopalveluiden Menestyjät 2022-2023 -sertifikaatti, joka osoittaa yrityksemme toiminnan ja talouden olevan tukevalla pohjalla. Sertifikaatin saaminen edellyttää yritykseltä vakiintunutta toimintaa, vakaata kasvukehitystä, hyvää tulosta ja kannattavuutta sekä vahvaa rahoitusrakennetta ja maksuvalmiutta.

Tunnuslukuvertailujen perusteella Jetta-Talo on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon. Menestyjät-sertifikaatti osoittaa, että kanssamme on turvallista tehdä yhteistyötä. Kannamme vastuumme yhtä lailla nyt kuin myös tulevaisuudessa.

Kysy lisää lähimmältä edustajaltasi

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.