Markkinoiden paras saatavilla oleva JETTA 2.0 seinärakenne

1.5 kerroksiset talomallit

1,5 kerroksisessa talossa yläkerran pinta-ala on vain puolet alakerran alasta. Tämä on voitu toteuttaa siten, että yläkerta on pienempi, jokin talon tila on avattu kahden kerroksen korkuiseksi, tai osassa yläkerrasta huonekorkeus on alle 160 senttimetriä esimerkiksi harjakaton ansiosta.

1,5 kerroksisten talomalliemme joukosta löydät laajan valikoiman erilaisia tyylejä. Klassista, mutta tuoreen modernia tyyliä tarjoavat esimerkiksi Skoone-talomallit. Pohjalainen-talot taas vievät mielen perinteiseen talonpoikaistunnelmaan.

Kaikki 1,5-kerroksiset talomallit on huolella suunniteltuja käytännöllisiksi ja toimiviksi, ja ylempi kerros on viimeistelty ja valmis asuttavaksi. Yläkerrassa harjakatto on persoonallinen elementti, joka tuo kodikkuutta ja mahdollistaa näyttävän tilankäytön talomalleissa, joissa yläkerta on osittain avoin alakerran oleskelutilaan.

Monipuolinen 1,5 kerroksinen talomalli

1,5 kerroksisissa talomalleissamme harjakatto muodostaa yläkertaan vinon katon, joka on persoonallinen ja kodikas yksityiskohta. Harjakattoinen yläkerran ansiosta 1,5 kerroksinen omakotitalo on persoonallinen ja kodikas. Toisaalta 1,5 kerroksinen talomalli mahdollistaa kahden asuinkerroksen käytön vaikka tontin pinta-ala rajoittaisi rakennettavia asuinneliöitä.

1,5 kerroksisen talon määritelmä on, että yläkerrassa on puolet alakerran neliöistä. 1,5 kerroksinen omakotitalo tarkoittaa useimmissa Jetta-talopaketeissa taloa, jossa toisen kerroksen huonekorkeus ei ole kaikkialla täysi kauniin ja perinteikkään harjakaton leikatessa huonekorkeutta.

Omannäköinen Jetta-koti!

Salmelan perhe asuu Etelä-Suomessa kahden lapsensa kanssa. He ovat olleet tyytyväisiä rakennusprosessiin ja että saivat tehdä omannäköisen Jetta-kodin.

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.