Kaikki tieto yhdestä paikasta – myJETTA palvelu

Jetta-rakentajan talvietu

Jetta-Talon talvirakentajille rahanarvoisia etuja talopaketista

Talvirakentaminen

Talvella rakentaminen on nyt kannattavaa

Jetta-Talo tarjoaa tänä talvena rahanarvoisia etuja talopaketista. Ota yhteyttä alueesi Jetta-edustajaan ja aloita unelmiesi kodin rakentaminen!

Miksi talvirakentaminen kannattaa?

  1. Jetta-Talon rakenne tukee talvella rakentamista. Taloissamme käytettävä ThermoJetta-rakenneratkaisu eristää lämpöä erityisen hyvin. Talopakettimme on mahdollista pystyttää muutamassa päivässä lämmitysvalmiiksi.
  2. Oletko käyttämässä talosi rakentamiseen paljon ammattityövoimaa? Talvella kustannussäästöt voivat olla suuret verrattuna kesäkauteen. Työvoiman saaminen on helpompaa sesongin hiljaisuudesta johtuen. Talvella rakennetaan yleisesti ottaen vähemmän, joten on hyvin mahdollista, että saat urakoitsijalta hyvän tarjouksen.
  3. Talvikauden hiljaisempi rakentamistahti tarkoittaa myös sitä, että rakennuslupia haetaan vähemmän. Siispä rakennuslupaprosessi on monesti paljon nopeampi talvella.
  4. Olennainen seikka on myös rakennekosteuden hallinta. Kylmällä ja kuivalla säällä rakennusmateriaalit kuivuvat paljon nopeammin: betonin kuivumisaika saattaa olla jopa puolet siitä mitä kesällä. Se paitsi nopeuttaa rakennusprosessia, myös tuo lisää kustannussäästöjä.
  5. Talvirakentajan kannattaa muistaa tehdä maanrakennus- ja perustustyöt ajoissa sekä laittaa tontti kuntoon ja tehdä pihan pohjatyöt jo ennen rakentamisen alkamista. Kun lattiavalut ja vastaavat työt on tehty ennen talven tuloa, vuoden kylmimmät kuukaudet voi käyttää itse rakentamiseen. Uusi koti onkin sitten valmis kesäksi!

Kysy lisää Jetta-taloedustajaltasi

Omannäköinen Jetta-koti!

Salmelan perhe asuu Etelä-Suomessa kahden lapsensa kanssa. He ovat olleet tyytyväisiä rakennusprosessiin ja että saivat tehdä omannäköisen Jetta-kodin.

Kahden Jetta-kodin rakentaja tietää

Jetta-Talolla on ollut iso rooli kouvolalaisen Ulla-Maija Toivosen elämässä. Toivonen on paitsi rakentanut perheensä kanssa kaksi Jetta-kotia, hän on myös…

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.