Kaikki tieto yhdestä paikasta – myJETTA palvelu

Vintage mallisto

Halusit sitten raikasta rannikkotyyliä tai perinteistä maalaisidyllin tunnelmaa, Vintage talomalleista löytyy hyviä vaihtoehtoja, joita yhdistää pettämätön Jetta-suunnittelu. Selkeä, ajankohtainen ja moderni yhdistyy Vintage talomalleissa ajattomiin elementtehin, jotka tuovat asumiseen menneiden vuosikymmenten tunnelmaa.

Vintage talomalliston etuna on ajattomuus. Klassisesta tyylistä ja menneiden aikojen tunnelmasta muotokielensä ammentavat ideamallit ovat valinta, josta aika ei aja ohi. Toimiviksi havaitut klassiset pohjaratkaisut ja selkeä tyyli ovat näiden mallien suunnittelun ydin. Vintage talo on tyylikkään kestävä valinta, sillä sen ajaton tyyli on ajankohtainen vielä vuosikymmenten päästä.

Vintage talomallit asettuvat luontevasti eri ympäristöihin. Klassinen tyyli sopii niin maaseudun rauhaan kuin urbaaniin ympäristöönkin. Vintage talo on sopiva ratkaisu tyylikästä ajattomuutta ja klassisen modernia ilmettä etsivälle.

Vintage talo tarjoaa muunneltavaa ajattomuutta

Vintage talomallisto ammentaa muotokielensä ja estetiikkansa menneiden aikojen tunnelmasta. Vintage talomallit yhdistävät ajattoman tyylikkyyden muunneltavuuteen ja käytännöllisyyteen. Klassisen moderni Vintage talopaketti sopii ajattoman selkeää tyyliä tavoittelevalle talonrakentajalle.

Vintage talomalleistamme löydät ylellistä rannikkotyyliä Meritähti-talomalleista. Toisaalta vintagetaloissa on myös perinteikästä kodikkuutta: talomallit Tyrni ja Metsämansikka ammentavat inspiraationsa perinteisestä maalaistyylistä.

Omannäköinen Jetta-koti!

Salmelan perhe asuu Etelä-Suomessa kahden lapsensa kanssa. He ovat olleet tyytyväisiä rakennusprosessiin ja että saivat tehdä omannäköisen Jetta-kodin.

Kahden Jetta-kodin rakentaja tietää

Jetta-Talolla on ollut iso rooli kouvolalaisen Ulla-Maija Toivosen elämässä. Toivonen on paitsi rakentanut perheensä kanssa kaksi Jetta-kotia, hän on myös…

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.