Kaikki tieto yhdestä paikasta – myJETTA palvelu

Moderni mallisto

Moderni talomallisto on suunniteltu aikaa kestävään, moderniin ja pohjoismaiseen tyyliin. Selkeät puutalot sopivat erityisen hyvin urbaaniin kaupunkikuvaan. Ideamalleissa yhdistyy uudet ideat, pelkistetty linjakkuus ja vanha funkkis-henki tuoreella tavalla.

Moderneissa ideamalleissa käytännöllisyyteen ja pohjaratkaisuihin on kiinnitetty erityistä huomiota. Pienten tonttien tarpeet on huomioitu esimerkiksi nostamalla sisäoleskelutilat ylemmäksi, jotta katutasosta ei ole suoraa näköyhteyttä kotiin.

Isot ikkunat sekä tilavat ja selkeälinjaiset terassit tuovat modernin mallistomme talojen oleskelutiloihin avaruutta, viihtyisyyttä ja valoa. Asuinmukavuus ja käytännöllisyys on tässä mallistossa pidetty suunnittelun keskiössä.

Moderni talopaketti nykyaikaiseen asumiseen

Moderni talopaketti muuntuu joustavasti asukkaan tarpeisiin ja tarjoaa nykyaikaista mukavuutta. Moderni talopaketti sopii monelle talonrakentajalle muunneltavuutensa ansiosta. Avarat yhteiset oleskelutilat ja selkeälinjainen tyyli mahdollistavat modernin talopaketin räätälöimisen ja sisustamisen oman näköiseksi.

Modernista mallistosta löytyy laaja valikoima erilaisia tyylejä. Moderni talomalli voi olla tyyliltään hillitympi, kuten funktionaalinen ja kompakti Oodi. Toisaalta mallisto pitää sisällään myös näyttävämpää pohjoismaista ilmettä ja modernia tyyliä. Esimerkiksi suositut Oslo-mallit viehättävät persoonallisilla yksityiskohdillaan, kuten puurimoituksilla.

Omannäköinen Jetta-koti!

Salmelan perhe asuu Etelä-Suomessa kahden lapsensa kanssa. He ovat olleet tyytyväisiä rakennusprosessiin ja että saivat tehdä omannäköisen Jetta-kodin.

Kahden Jetta-kodin rakentaja tietää

Jetta-Talolla on ollut iso rooli kouvolalaisen Ulla-Maija Toivosen elämässä. Toivonen on paitsi rakentanut perheensä kanssa kaksi Jetta-kotia, hän on myös…

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.