Kaikki tieto yhdestä paikasta – myJETTA palvelu

Omannäköinen Jetta-koti!

Salmelan perhe asuu Etelä-Suomessa kahden lapsensa kanssa. He ovat olleet tyytyväisiä rakennusprosessiin ja että saivat tehdä omannäköisen Jetta-kodin.

Salmelan perhe asuu Etelä-Suomessa kahden lapsensa kanssa. He ovat olleet tyytyväisiä rakennusprosessiin ja että saivat tehdä omannäköisen Jetta-kodin.

-Aiemmin asuimme tiiviimmällä asuinalueella. Nyt halusimme hieman väljemmille seuduille luonnon rauhaan. Löysimme sopivan tontin ja päätimme alkaa rakentamaan, koska näin saisimme tehdä sellaisen kodin, josta olemme haaveilleet, toteaa Jarkko Salmela.

Lähtökohtaisesti perhe halusi rakentaa puurunkoisen talon. He päätyivät Jetta-Taloon, koska edellinenkin koti oli Jetta-Taloja ja koska ovat jo kertaalleen pystyneet toteuttamaan oman näköisen talon ja nyt se onnistui uudelleen.

Jarkko jatkaa ”talopaketti tulee elementeissä joka on hyvä asia, sillä talon saa mahdollisimman nopeasti säältä suojaan. Tämä mahdollistaa ympärivuotisen rakentamisen”.

Talotoimitus tuli keväällä ja uuteen kotiin muutettiin syksyllä.

– Meidän koti on 150 m2 kokoinen ja yhdessä tasossa. Tässä on 3 makuuhuonetta olohuone ja keittiö. Erillisessä sivurakennuksessa on sauna, pesutilat ja vierashuone. Lisäksi on autotalli ja autokatos. Vaimo piirsi pohjaratkaisun ja se lähetettiin Jetta-Talon suunnittelijoille. Talo toteutettiin sellaisenaan kuin sen itse halusimme. Harkitsimme myös muita vaihtoehtoja, mutta koska edellinen projekti meni hyvin niin se painoi vaakakupissa ja päädyimme valitsemaan Jetta-Talon uudelleen.

Oman perheen näköinen koti on tuntunut kotoisalta, kun kaikki materiaalit ym. on saatu itse valita. Parhaimmaksi puoleksi he nimeävät kodin valoisuuden, sijainnin ja että kokonaisuus tuntuu ”kodilta”. Tämä koti toteutettiin sellaiseksi millaiseksi he sen halusivat.

Jarkko kertoo asioinnin sujuneen Jetta-Talon myyjän ja Jetta-Talon kanssa todella sujuvasti. He pitivät siitä, että Jetta-Talon myyjä kävi työmaalla ja soitteli kuulumisia. Jetta-Talon puolelta jos oli jotakin, he hoitivat kaiken mallikkaasti.

 

 

    

 

Kahden Jetta-kodin rakentaja tietää

Jetta-Talolla on ollut iso rooli kouvolalaisen Ulla-Maija Toivosen elämässä. Toivonen on paitsi rakentanut perheensä kanssa kaksi Jetta-kotia, hän on myös…

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.