Markkinoiden paras saatavilla oleva JETTA 2.0 seinärakenne

Modernia arkkitehtuuria

Viihtyisä kesäkoti oli ollut jo pitkään haaveissa. Potentiaalisen tontin osuessa kohdalle projekti sai alleen siivet.

Perheen äiti Satu innostui myös tontista heti ensivierailulla. Jyrkkärinteinen tontti luonnonhelmassa oli myös kätevien kulkuyhteyksien varrella ja sinetöi päätöksen rakentamisesta.

Tontille ei haluttu perinteistä mökkimäistä vapaa-ajanasuntoa, vaan ennemminkin modernin kakkoskodin kaikilla mukavuuksilla. Ajatuksissa oli helppo kesäkoti, jossa ei olisi pihatöitä kuin nimeksi ja jonne olisi mukava tulla, vaikka vain hetkeksikin piipahtamaan.

Perheen isä Jaakko luonnosteli kodin, jonka viimeisteli hänen veljenpoikansa SAFA Antti Heikkilä. Rakennuksen massoittelussa haluttiin huomioida mahdollisimman paljon tontin muotoja. Talolle rakennettiin pohjakerros tukevasti betonista ja päälle puurakenteinen osa.

Jetta-Talo toimitti talopaketin. Jetta-Talolla on vankka kokemus yksilöllisistä kodeista.

Mökin maasto jätettiin pääosin kuntalle ja ainoastaan rantasaunalla on pieni kaistale nurmea. Pihapiiriin rakennettiin samalla myös vierastalo ja rantasauna. Perheen pienimmät majoittuvat vanhempien kanssa päätalossa ja nuoret vierasmajassa.

Talon arkkitehtuuri leikittelee sisä- ja ulkotilojen vuoropuhelusta. Luontoa haluttiin tuoda mahdollisimman paljon sisälle ja lähelle. Erilaiset katetut ulkotilat lisäävät niiden käytettävyyttä, suojaten samalla liialta auringolta ja tuulelta. Osa terasseista on myös suojattu lasituksilla. Kotiin haluttiin selkeitä, konstailemattomia pintoja. Huonekalut valittiin kestämään aikaa. vapaa-ajan asunnolle on aina mukava tulla, rentoutua ja viettää aikaa perheen kanssa.

 

 

Lue lisää Jetta-Talon ideatalomalleista.

Omannäköinen Jetta-koti!

Salmelan perhe asuu Etelä-Suomessa kahden lapsensa kanssa. He ovat olleet tyytyväisiä rakennusprosessiin ja että saivat tehdä omannäköisen Jetta-kodin.

Kahden Jetta-kodin rakentaja tietää

Jetta-Talolla on ollut iso rooli kouvolalaisen Ulla-Maija Toivosen elämässä. Toivonen on paitsi rakentanut perheensä kanssa kaksi Jetta-kotia, hän on myös…

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.