Kaikki tieto yhdestä paikasta – myJETTA palvelu

Sisustaminen

Sisustus viimeistelee kotisi

Kaunis, viihtyisä ja arjen toimintoja tukeva sisustus kruunaa Jetta-kodin. Hyvin suunniteltu tila kestää aikaa ja palvelee asukkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Haluamme tarjota avuksesi tilasuunnittelun parhaiden ammattilaisten osaamisen, jotta saat loihdittua kodistasi omannäköisesi, toimivan ja kauniin. Omien suunnittelijoidemme ohella Stark-rautakaupan sisustussuunnittelijat auttavat sinua maksutta pintamateriaalivalinnoissa, ja Puustellin ammattilaiset ovat apunasi kiintokalustevalinnoissa.

Sisustushaasteiden ratkaisemiseen voit hyödyntää myös kumppaneinamme toimivien sisustusarkkitehtien osaamista. Heidän avullaan ratkeavat esimerkiksi neliöiden tehokkaaseen hyödyntämiseen sekä tilan toiminnallisuuteen ja valaistukseen liittyvät kysymykset. Sisustusarkkitehtien suositut kahden tunnin mittaiset sisustuskonsultaatiot auttavat jo mukavasti eteenpäin vaikkapa kodin materiaalivalinnoissa.

Varaa suunnittelupalaveri

Omannäköinen Jetta-koti!

Salmelan perhe asuu Etelä-Suomessa kahden lapsensa kanssa. He ovat olleet tyytyväisiä rakennusprosessiin ja että saivat tehdä omannäköisen Jetta-kodin.

Kahden Jetta-kodin rakentaja tietää

Jetta-Talolla on ollut iso rooli kouvolalaisen Ulla-Maija Toivosen elämässä. Toivonen on paitsi rakentanut perheensä kanssa kaksi Jetta-kotia, hän on myös…

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.