Markkinoiden paras saatavilla oleva JETTA 2.0 seinärakenne

Klassinen mallisto

Klassinen mallistomme tarjoaa klassisen ajattomia elementtejä ja hyväksi todettuja ratkaisuja. Klassisiin talomalleihin lukeutuu tyyliltään modernimpia, selkeälinjaisia ja funktionaalisia malleja, ja toisaalta perinteikkäämpiä talomalleja, jotka ammentavat tyyliinsä elementtejä talonrakentamisen klassikoista. Niitä yhdistää klassisen hillitty tyyli ja huolella suunniteltu rakenne.

 

Moderneihin klassisiin talomalleihin kuuluvat esimerkiksi selkeälinjaisen käytännöllinen Oodi-mallisto sekä toisaalta skandinaavisen näyttävä Skoone. Näissä ajankohtaisen tyylikkäissä talomalleissa yhdistyvät luonnonmateriaalit ja nykyaikainen suunnittelu, ja ne sopivatkin selkeän tyylikkään ulkomuotonsa ansiosta upeasti suomalaiseen maisemaan.

 

Klassinen talomalli sopii niin luonnon lähelle kuin urbaaniin ympäristöönkin hillityn selkeän ilmeensä ansiosta. Klassiset pohjaratkaisut on vuosien mittaan hyväksi havaittuja ja palvelevat vielä vuosien päästäkin ajattomien ratkaisujensa ansiosta.

Klassinen talopaketti

Klassisesta talomallistosta löytyy jokaisella jotain. Klassisia talomalleja yhdistävät klassisen ajattomat tyylielementit ja käytännölliset tilaratkaisut. Klassisen talopaketin voi räätälöidä omaan tarpeeseensa sopivaksi ja ajaton muotoilu mahdollistaa oman tyylin tuomisen klassiseen kotiin.

Klassinen talopaketti on ajaton koti, jonka tyyli ei vanhene vuosikymmentenkään saatossa. Klassinen talo säilyttää tyylikkyytensä ja arvonsa sukupolvelta toiselle ja ajaton käytännöllinen muotoilu palvelee erilaisissa elämänvaiheissa.

Omannäköinen Jetta-koti!

Salmelan perhe asuu Etelä-Suomessa kahden lapsensa kanssa. He ovat olleet tyytyväisiä rakennusprosessiin ja että saivat tehdä omannäköisen Jetta-kodin.

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.