Markkinoiden paras saatavilla oleva JETTA 2.0 seinärakenne

Perinne mallisto

Moni haaveilee perinteisestä, romanttisesta, vanhasta maalaistalosta, mutta kunnostus ja nykyajan mukavuuksien puute mietityttävät. Perinne talopaketti on ratkaisu, joka yhdistää saumattomasti perinteen nykyaikaan, kaikkine mukavuuksineen.

Perinnetalot ovat kuin kotonaan maaseudun peltomaisemassa. Vaikka perinteisyys onkin talomallien suunnittelussa vahvasti läsnä, on talot päivitetty nykytarpeisiin sopiviksi ja maustettu tutulla, elegantilla Jetta-tyylillä. Ominaista Perinne mallistomme taloille ovat muunmuassa puolipyöreät koristeikkunat sekä pyöreät pilarit, joita on täydennetty muilla perinnetaloon sopivilla yksityiskohdilla.

Perinne talopaketit ammentavat tyylinsä inspiraation perinteestä ja tyypillisiä elementtejä ovatkin koristeelliset ikkunat ja katetut terassit. Maalaiskartanon juhlavuutta löydät esimerkiksi Raanu-talopaketeista, kun taas Vakka– ja Pohjalainen -talomallit huokuvat perinteikästä kodikkuutta.

Perinteinen talopaketti vie vanhan ajan maalaistunnelmaan

Perinnetalot ovat tyyliltään romanttisia ja huokuvat huoletonta maalaistunnelmaa, kutsuen kodikkaaseen yhdessäoloon. Perinne talopaketti yhdistää vanhan ajan maalaistunnelman nykyajan mukavuuksiin ja taattuun Jetta-laatuun.

Perinne talomallisto on pähkinänkuoressa perinteinen maalaisidylli päivitettynä Jetta-Talon tyylillä nykytarpeisiin sopivaksi. Perinnetalo on kuin kotonaan maalaismaisemassa – huokuen positiivista nostalgiaa ja perinteiden arvostusta. Perinnetalosta saat kestävän ja laadukkaan kodin vuosiksi eteenpäin.

Omannäköinen Jetta-koti!

Salmelan perhe asuu Etelä-Suomessa kahden lapsensa kanssa. He ovat olleet tyytyväisiä rakennusprosessiin ja että saivat tehdä omannäköisen Jetta-kodin.

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.