Markkinoiden paras saatavilla oleva JETTA 2.0 seinärakenne

L-malliset talot

L-mallinen talo sopii hyvin niin luonnon helmaan kuin urbaaniin ympäristöönkin. L-kirjaimen muotoinen talo tarjoaa pohjansa ansiosta aina suojaisan sisäpihan, joka muuntuu luontevasti mukavaksi terassiksi, leikkipihaksi tai vaikka yksityiseksi paikaksi paljulle. Nimensä mukaan L-mallisen talon pohjapiirros muistuttaa L-kirjainta.

L-mallinen pohjapiirros avaa mahdollisuuden hyödyntää sisäpihan suojaa ja luoda esimerkiksi viihtyisä terassialue. Talon muoto suojaa niin liikenteen hälyltä, naapurien katseilta kuin tuuleltakin. Oikein tontille aseteltu talo muodostaa suojaisan sopen, jota aurinko lämmittää kaikkina vuodenaikoina.

Lapsiperheelle L-mallinen talo on oiva valinta. Moni lapsiperhe arvostaa mahdollisuutta asua väljästi, mutta kodikkaasti yhdessä tasossa. Lisäksi sisäpihalle on näkymä talon monesta eri tilasta ja lasten pihaleikkejä on helppo seurata vaikkapa ruokaa laittaessa.

L-mallinen talon pohja tuo suojaa ja yksityisyyttä

Kaupunkimaisessa ympäristössä, jossa naapurit ovat lähellä tarjoaa L-mallisen talon sisäpiha yksityisyyttä ja omaa tilaa suojassa kadun liikenteeltä tai naapureiden katseilta. Sisäpiha tarjoaa myös suojaa tuulelta tai tarvittaessa auringolta. L-mallinen talopaketti soveltuu hyvin moneen ympäristöön.

Jetta-Talon L-mallinen talopaketti tarjoaa hyviä vaihtoehtoja L-pohjasta kiinnostuneelle. Merikonteista inspiroitunut Kontti-malli on persoonallinen moderni valinta. Oslo-talo taas tarjoaa funktionaalista skandinaavisuutta ja selkeitä linjoja. Molempien talomallien L-pohjaratkaisu luo mukavia oleskelutiloja, joista näkee helposti talon muodostamalle sisäpihalle.

Omannäköinen Jetta-koti!

Salmelan perhe asuu Etelä-Suomessa kahden lapsensa kanssa. He ovat olleet tyytyväisiä rakennusprosessiin ja että saivat tehdä omannäköisen Jetta-kodin.

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.