Energiatehokas Jetta-Talo

Jetta-Talon hintatakuu

Jetta-Talon kuluttaja-asiakkaille myöntämä hintatakuu varmistaa, että kauppahinta ei muutu

Keskustelu talopakettien yllättävistä hintojen noususta käy tiiviinä sosiaalisessa mediassa ja lehtien kommenttipalstoilla.

Jetta-Talon hintatakuu varmistaa, että rakentaminen talopaketin osalta on turvallista ja budjetin ennakointi helppoa. Sopimukseen kirjattu kauppahinta on kiinteä ja sidottu sovittuun toimituslaajuuteen ja -aikaan.

Rakentajalle reilu hinnoittelumalli

Omakotitalo on useimmille asiakkaillemme se yksityiselämän suurin hankinta. Vastuullisena talotehtaana haluamme pitää huolta siitä, että rakennusprojektin kustannukset ovat talopaketin osalta ennakoitavia ja pitäviä.

Annamme aina kuluttaja-asiakkaalle kiinteän ja sitovan hinnan tietylle toimitussisällölle ja toimitusviikolle. Se tarkoittaa, että niin kauan kuin talopakettitoimituksen sisältö tai toimituksen ajankohta ei muutu asiakkaasta johtuen, hintamme ei muutu.

 

Alan yleiset pelisäännöt

Vastuullisena talotehtaana Jetta-Talo on sitoutunut voimakkaasti Pientaloteollisuus ry:n yleisten sopimusehtojen noudattamiseen. Myös näissä ehdoissa on hyvin selkeä kirjaus tarjouksen hinnan antamisesta:

”Hinta on kiinteä ja perustuu sovittuun toimituslaajuuteen ja -aikaan. Se sisältää sopimuksen syntyessä voimassa olevat välilliset verot ja maksut. Sopimuksessa voidaan kuitenkin erikseen todeta, onko sopimuksentekohetkellä jo tiedossa olevat lainmuutokset ja viranomaispäätökset otettu huomioon kauppahinnassa. Sovittua kiinteää hintaa voidaan sopimuksen syntymisen jälkeen muuttaa kohdissa 5.3, 5.4 ja 5.8 esitetyillä perusteilla.”

Hintatakuu tekee rakentamisesta turvallista

Jetta-Talon hinnoittelu on perustunut alaa ohjaaviin suosituksiin alusta asti. Kunnioitamme tekemiämme sopimuksia ja pidämme kiinni siitä, että myös hinnoittelumme pitää. Kanssamme ei synny hintaan liittyviä ikäviä yllätyksiä.

Pyydä edustajaamme käymään Jetta-Talon hintatakuu kanssasi läpi. Autamme pitämään rakentamisen turvallisena ja hinnoittelun selkeänä.

Kysy lisää hintatakuusta

Kahden Jetta-kodin rakentaja tietää

Jetta-Talolla on ollut iso rooli kouvolalaisen Ulla-Maija Toivosen elämässä. Toivonen on paitsi rakentanut perheensä kanssa kaksi Jetta-kotia, hän on myös…

Vuorenmaan perhe rakensi omatoimisesti

”Perheen kasvaessa oman talon rakentaminen kävi ajankohtaiseksi. Odotimme kaupungin tonttiarvontaa pitkään ja se kannatti, sillä saimme juuri sen tontin minkä…

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.