Kaikki tieto yhdestä paikasta – myJETTA palvelu

Jetta-Talon hintatakuu

Jetta-Talon kuluttaja-asiakkaille myöntämä hintatakuu varmistaa, että kauppahinta ei muutu

Keskustelu talopakettien hintojen noususta on käynyt aika ajoin tiiviinä niin sosiaalisessa mediassa kuin lehtien kommenttipalstoilla. Jetta-Talon hintatakuu varmistaa, että rakentaminen talopaketin osalta on turvallista ja budjetin ennakointi helppoa. Sopimukseen kirjattu kauppahinta on kiinteä ja sidottu sovittuun toimituslaajuuteen ja -aikaan.

Jetta-Talo pidättää oikeuden hinnanmuutoksille, jotka johtuvat lain muutoksista ja/tai viranomaispäätöksistä, kuten mahdollisesti 1.9.2024 voimaan tuleva ALV-muutos.

 

Vakavaraiselle Jetta-Talolle on myönnetty  Alma Talentin Tietopalveluiden Menestyjät 2022-2023 -sertifikaatti, joka osoittaa yrityksemme toiminnan ja talouden olevan tukevalla pohjalla. Sertifikaatin saaminen edellyttää yritykseltä vakiintunutta toimintaa, vakaata kasvukehitystä, hyvää tulosta ja kannattavuutta sekä vahvaa rahoitusrakennetta ja maksuvalmiutta.

Tunnuslukuvertailujen perusteella Jetta-Talo on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon. Menestyjät-sertifikaatti osoittaa, että kanssamme on turvallista tehdä yhteistyötä. Kannamme vastuumme yhtä lailla nyt kuin myös tulevaisuudessa.

Suomalaiset ovat ottaneet toiminta-ajatuksemme omakseen. Neljässä vuosikymmenessä Jetta-Talosta on kasvanut yksi Suomen suurimmista puutalorakentajista. Olemme saaneet valmistaa ja toimittaa asiakkaillemme yli 10 000 yksilöllistä Jetta-kotia. Jokaisessa valmistamassamme talossa yhdistyvät osaavien ammattilaistemme käsityötaito ja uusimman teknologian mahdollistamat kehittyneet tekniset ratkaisut.

Lisätietoa tero.hietaniemi(at)jetta-talo.fi | +358407251190

Rakentajalle reilu hinnoittelumalli

Omakotitalo on useimmille asiakkaillemme se yksityiselämän suurin hankinta. Vastuullisena talotehtaana haluamme pitää huolta siitä, että rakennusprojektin kustannukset ovat talopaketin osalta ennakoitavia ja pitäviä.

Annamme aina kuluttaja-asiakkaalle kiinteän ja sitovan hinnan tietylle toimitussisällölle ja toimitusviikolle. Se tarkoittaa, että niin kauan kuin talopakettitoimituksen sisältö tai toimituksen ajankohta ei muutu asiakkaasta johtuen, hintamme ei muutu.

 

Alan yleiset pelisäännöt

Vastuullisena talotehtaana Jetta-Talo on sitoutunut voimakkaasti Pientaloteollisuus ry:n yleisten sopimusehtojen noudattamiseen. Myös näissä ehdoissa on hyvin selkeä kirjaus tarjouksen hinnan antamisesta:

”Hinta on kiinteä ja perustuu sovittuun toimituslaajuuteen ja -aikaan. Se sisältää sopimuksen syntyessä voimassa olevat välilliset verot ja maksut. Sopimuksessa voidaan kuitenkin erikseen todeta, onko sopimuksentekohetkellä jo tiedossa olevat lainmuutokset ja viranomaispäätökset otettu huomioon kauppahinnassa. Sovittua kiinteää hintaa voidaan sopimuksen syntymisen jälkeen muuttaa kohdissa 5.3, 5.4 ja 5.8 esitetyillä perusteilla.”

Hintatakuu tekee rakentamisesta turvallista

Jetta-Talon hinnoittelu on perustunut alaa ohjaaviin suosituksiin alusta asti. Kunnioitamme tekemiämme sopimuksia ja pidämme kiinni siitä, että myös hinnoittelumme pitää. Kanssamme ei synny hintaan liittyviä ikäviä yllätyksiä.

Pyydä edustajaamme käymään Jetta-Talon hintatakuu kanssasi läpi. Autamme pitämään rakentamisen turvallisena ja hinnoittelun selkeänä.

Kysy lisää hintatakuusta

Omannäköinen Jetta-koti!

Salmelan perhe asuu Etelä-Suomessa kahden lapsensa kanssa. He ovat olleet tyytyväisiä rakennusprosessiin ja että saivat tehdä omannäköisen Jetta-kodin.

Kahden Jetta-kodin rakentaja tietää

Jetta-Talolla on ollut iso rooli kouvolalaisen Ulla-Maija Toivosen elämässä. Toivonen on paitsi rakentanut perheensä kanssa kaksi Jetta-kotia, hän on myös…

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.