Markkinoiden paras saatavilla oleva JETTA 2.0 seinärakenne

U-malliset talot

U-mallisen talon vahvuus on suojaisassa, monikäyttöisessä sisäpihassa. Rakennuksen osat jättävät väliinsä piha-alueen, jolle on monta mahdollista käyttötarkoitusta: pihalla voi olla viihtyisä terassi tai kesäkeittiö, lasten leikkialue, uima-allas tai jopa pihasauna. U-mallisen rakennuksen suojatessa pihaa kolmelta puolelta on sisäpiha suojaisa ja yksityinen jopa urbaanilla kaupunkialueella, jossa naapurit ovat lähellä.

Huonejärjestyksen mahdollisuudet ovat U-mallisessa talopaketissa joustavat. Kesällä oleskelu- ja ruokailutila voi laajentua viihtyisälle, yksityiselle sisäpihalle. Keittiö on mahdollista sijoittaa niin, että ruokaa laittaessa ja tiskatessa on helppo pitää silmällä lasten pihapuuhia. Makuuhuoneet taas on käytännöllistä sijoittaa omaan rauhaansa talon toiseen tai kumpaankin siipeen.

U-mallinen talopaketti

U-mallinen talo muodostuu kolmesta osasta, jotka muodostavat U-kirjaimen muotoisen pohjaratkaisun. U-mallinen talo voi olla yksi- tai kaksikerroksinen, tai kerroksia voi olla myös useampia.

Talopaketti, jossa on U-mallinen pohjapiirros, on helppo ja käytännöllinen ratkaisu erityisesti kaupunkimaiseen ympäristöön ja lapsiperheelle. U-mallinen pohja tarjoaa toimivat sisätilat, jossa makuuhuoneiden ja yhteisten tilojen jako talon eri osiin onnistuu helposti. U-mallinen koti mahdollistaa myös näköyhteyden sisältä ulos ja ulkoa sisälle talon eri tiloista: tämä on näppärää erityisesti perheen lasten leikkiessä pihalla.

Omannäköinen Jetta-koti!

Salmelan perhe asuu Etelä-Suomessa kahden lapsensa kanssa. He ovat olleet tyytyväisiä rakennusprosessiin ja että saivat tehdä omannäköisen Jetta-kodin.

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.