Kaikki tieto yhdestä paikasta – myJETTA palvelu

Pieni talopaketti

Jetta-Talon pieni talopaketti on sinulle oikea valinta, jos etsit kompaktia ja kodikasta ratkaisua, joka tarjoaa kaiken tarvittavan pienempäänkin tilaan. Pieni talopaketti on myös ihanteellinen vaihtoehto niille, jotka arvostavat käytännöllisyyttä ja tehokasta tilankäyttöä.

Ideamallistostamme löytyy erilaisia pientalomalleja, joissa yhdistyvät toimiva pohjaratkaisu ja tyylikäs design. Vaihtoehtoja on lukuisia modernista Kaarna -mallistosta aina tunnelmalliseen Vakka -mallistoon. Rakennamme pienet talopaketit huolella valituista materiaaleista ja nykyaikaisilla rakennusmenetelmillä varmistaen, että uusi kotisi on kestävä, energiatehokas sekä helppo ylläpitää.

Kompakti koko ei tarkoita kompromisseja laadussa tai mukavuudessa. Jetta-Talon pienet talopaketit on suunniteltu tarjoamaan kaikki tarvittava asumismukavuus pienemmässäkin tilassa. Lisäksi voit luottaa siihen, että kotisi on rakennettu kestämään aikaa ja säätä, jotta voit nauttia siitä vuosikymmeniksi eteenpäin.

Jetta-Talo tarjoaa ammattitaitoisen suunnittelun ja rakentamisen tueksi kokeneen tiimin, joka auttaa sinua toteuttamaan unelmiesi kodin. Räätälöitävien ratkaisujemme ansiosta saat mahdollisuuden muokata talopakettia juuri omien toiveidesi mukaisesti.

Omannäköinen Jetta-koti!

Salmelan perhe asuu Etelä-Suomessa kahden lapsensa kanssa. He ovat olleet tyytyväisiä rakennusprosessiin ja että saivat tehdä omannäköisen Jetta-kodin.

Kahden Jetta-kodin rakentaja tietää

Jetta-Talolla on ollut iso rooli kouvolalaisen Ulla-Maija Toivosen elämässä. Toivonen on paitsi rakentanut perheensä kanssa kaksi Jetta-kotia, hän on myös…

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.