Kaikki tieto yhdestä paikasta – myJETTA palvelu

Paritalo paketit

Jetta-Talon modernit ja tyylikkäät paritalot ovat erinomainen vaihtoehto niille, jotka arvostavat sekä yhteisöllisyyttä että omaa rauhaa. Paritalopakettimme tarjoavat mahdollisuuden asua omassa kodissa samalla, kun jaat kiinteistön toisen puoliskon esimerkiksi sukulaisesi, ystäväsi tai vuokralaisen kanssa. Ne tarjoavat myös joustavuutta ja mahdollisuuden räätälöidä koti omien toiveidesi mukaiseksi. Kerro meille haluamasi pohjaratkaisu ja sisustusvaihtoehdot, ja me huolehdimme lopusta.

Rakennamme paritalomme laadukkaista materiaaleista ja nykyaikaisilla rakennusmenetelmillä varmistaen, että uusi kotisi on sekä kestävä että energiatehokas.

Jetta-Talojen kanssa voit valita itsellesi sopivan pohjaratkaisun ja lisävarusteita, kuten saunan, terassin tai autotallin, jotka täyttävät perheesi tai asukkaiden tarpeet. Näin voit myös halutessasi muokata kotia vuosien varrella ilman suuria remontteja tai lisäkustannuksia.

Jetta-Talo tarjoaa ammattitaitoisen suunnittelun ja rakentamisen tueksi kokeneen tiimin, joka auttaa sinua toteuttamaan unelmiesi kodin. Räätälöitävien ratkaisujemme ansiosta saat mahdollisuuden muokata talopakettia juuri omien toiveidesi mukaisesti.

Omannäköinen Jetta-koti!

Salmelan perhe asuu Etelä-Suomessa kahden lapsensa kanssa. He ovat olleet tyytyväisiä rakennusprosessiin ja että saivat tehdä omannäköisen Jetta-kodin.

Kahden Jetta-kodin rakentaja tietää

Jetta-Talolla on ollut iso rooli kouvolalaisen Ulla-Maija Toivosen elämässä. Toivonen on paitsi rakentanut perheensä kanssa kaksi Jetta-kotia, hän on myös…

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.