Kaikki tieto yhdestä paikasta – myJETTA palvelu

Ainutlaatuinen koti puusta

Yksilöllisessä Jetta-kodissa on hyvä asua

Jetta-Talon perusajatuksena on suunnitella ja valmistaa terveellisiä, turvallisia, yksilöllisiä ja viihtyisiä puutalokoteja oman sahan tuottamasta puutavarasta. Tinkimättömällä tekemisellämme on yksi keskeinen päämäärä – tuottaa asiakkaillemme maailman parhaita koteja.

Neljän vuosikymmenen aikana olemme valmistaneet yli 10 000 Jetta-kotia. Jokaisessa valmistamassamme kodissa näkyy vahva kotimainen suunnittelu- ja käsityöosaaminen. Panostamme energiatehokkaisiin, kestäviin ja ekologisiin rakenneratkaisuihin, kehittyneimpään talotekniikkaan sekä laadukkaimpiin rakennusmateriaaleihin.

Laaja ideamallisto

Laajasta ideamallistostamme löytyy oikea vaihtoehto sekä modernien ratkaisujen ystäville että heille, jotka arvostavat perinteisempiä puutaloja. Jos et löydä mallistostamme itsellesi sopivaa mallia, voimme räätälöidä juuri sinun ja perheesi tarpeisiin sopivan yksilöllisen Jetta-kodin. Pystymme myös tuottamaan kodin arkkitehdin valmiiden suunnitelmien pohjalta. Meille on oleellisen tärkeää, että jokainen valmistamamme talopaketti vastaa tismalleen asiakkaamme toiveisiin.

Tutustu mallistoon

Jetta-Kodin hinta-laatusuhde on huippuluokkaa

Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme jokaisen talopakettimme Perhon tehtaallamme ISO 9001 -laatujärjestelmän mukaisesti. Kuivissa sisätiloissa valmistusolosuhteet ovat tasalaatuiset aina puutavaran kuorinnasta valmiiden suurelementtien lastaamiseen saakka. Jokainen talopaketin elementti ja osa toimitetaan asiakkaan tontille suojatusti, eikä kuivaketju katkea missään vaiheessa rakentamisen aikana.

Myös hinnoittelu on rakentajalle reilu!

Lue lisää Jetta-Talon hintatakuusta

Asiakkaamme arvostavat osaamistamme

Asiakkaamme arvostavat Jetta-Talon ammattilaisten osaamista ja valmistamiemme Jetta-kotien korkeaa laatua. Rakennustietosäätiö RTS:n tekemissä asiakastyytyväisyystutkimuksissa Jetta-Talo on edustanut aina talopakettitoimittajien kärkeä. Viimeisimmän tutkimuksen mukaan 97 prosenttia asiakkaistamme on valmiita suosittelemaan Jetta-Taloa.

Vaikka talopakettiemme laatu ja ominaisuudet ovat huippuluokkaa, olemme halunneet pitää hinnoittelumme aisoissa. Meidän mielestämme jokainen suomalainen ansaitsee hyvän ja laadukkaan kodin, joten haluamme tarjota Jetta-Taloja kohtuulliseen hintaan.

Lue asiakkaiden kokemuksia

Huoletonta rakentamista

Jetta-Talon kilpailukykyä parantaa osaltaan jokaiseen talopakettiin sisältyvä asennus. Omat koulutetut ja kokeneet asentajamme vastaavat siitä, että talopaketti kohoaa sovitussa valmiustasossa ja etukäteen tarkasti määriteltynä ajankohtana tontille. Kannamme kokonaisvastuun talopakettitoimituksen ja asennustyön laadusta, joten asiakkaamme voivat ottaa rennosti. Asennamme suurelementit sekä kattorakenteet suoraan valmiiden perustusten päälle. Näin talo saadaan nopeasti säältä suojaan. Kun elementit ovat paikoillaan, rakentamista on mukava jatkaa sisätöiden merkeissä, olipa vuodenaika mikä tahansa. Useimmat Jetta-kodin valitsevat suomalaiset haluavat myös itse nauttia rakentamisen ilosta ja nähdä uudessa kodissaan omien kättensä jäljen. On tärkeää, että hyvä olo talosta syntyy jo silloin, kun sitä rakennetaan. Siksi tarjoamme asiantuntijoidemme apua talohankkeen joka vaiheessa. Annamme aina vaihtoehtoja rakentamiseen riippuen siitä, kuinka paljon Jetta-kodin pystyttäjällä on toiveissa tehdä itse. Uskomme vahvasti, että Jetta-koti on myös sinun valintasi. Ota reilusti yhteyttä lähimpään Jetta-Talo-edustajaasi ja tule ideoimaan haaveidesi kotia.

Omannäköinen Jetta-koti!

Salmelan perhe asuu Etelä-Suomessa kahden lapsensa kanssa. He ovat olleet tyytyväisiä rakennusprosessiin ja että saivat tehdä omannäköisen Jetta-kodin.

Kahden Jetta-kodin rakentaja tietää

Jetta-Talolla on ollut iso rooli kouvolalaisen Ulla-Maija Toivosen elämässä. Toivonen on paitsi rakentanut perheensä kanssa kaksi Jetta-kotia, hän on myös…

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.