Kaikki tieto yhdestä paikasta – myJETTA palvelu

Ammattilaisille

Jetta-Talo on myös ammattilaisen yhteistyökumppani

Luottokumppani myös ammattirakentajille

Jetta-Talolla on 40 vuoden kokemus laadukkaiden kotimaisten puutalojen rakentamisesta. Olemme valmistaneet yli 10 000 yksilöllisesti suunniteltua ja räätälöidyillä toimitussisällöillä varustettua talopakettia. Joukkoon mahtuu niin omakotitaloja, rivitaloja, pientalojen aluerakentamista, päiväkoteja, hoivakoteja, navettoja kuin hevostallejakin.

Suunnittelu- ja tuotantoprosessimme ovat hioutuneet vuosien saatossa erittäin tehokkaiksi. Pystymme tuottamaan laadukkaat talopaketit nopeasti ja kustannustehokkaasti. Toimitusvarmuutemme ja luotettavuutemme ovat huippuluokkaa. Voitkin laskea sen varaan, että tilaamasi talopaketti asennetaan sovitusti ja aikataulussa. Meille on kertynyt vahvaa osaamista haastavampienkin rakennushankkeiden läpiviemisestä. Siksi voimme luvata, että projektit eivät pieniin, tai suurempiinkaan, pulmiin kaadu.

Työnjako vapaasti sovittavissa

Me teemme sen, mitä sinä tarvitset. Toisin sanoen, osallistumme projekteihisi juuri niin paljon kuin sinun yrityksellesi on järkevää. Voit hyödyntää omia resurssejasi parhaaksi katsomallasi tavalla ja jättää loput työt meille. Jetta-Talon ammattilaisiin voit luottaa myös niinä kiireisinä sesonkeina, kun tarvitset rakennusprojektiisi hetkellisesti lisäkäsiä.

Jos sinulla ei ole palkkalistoillasi omia suunnittelijoita, me hoidamme talosi suunnittelun. Rakennekuvat, rakennuslupakuvat ja muut piirustukset hoituvat näppärästi meidän kauttamme. Laaja valinnanvapautesi jatkuu myös talopaketin toteutusvaiheessa. Jetta-talopaketin toimitussisällöt ja asennuslaajuudet ovat täysin räätälöitävissä yrityksesi tarpeisiin.

Meidän kauttamme saat halutessasi myös tarvitsemasi laadukkaat rakennustarvikkeet. Kilpailtuun hintaan, totta kai. Toimitusajankohdat kalibroidaan luonnollisesti rakennusaikataulusi mukaisesti. Voit keskittyä stressittä omaan liiketoimintaasi, sillä me hoidamme vastuumme.

Jetta-Talo on laadukas, ekologinen ja energiatehokas

Kaikki talopakettiemme elementit ja osat valmistetaan tasalämpöisissä ja kuivissa tehdastiloissamme Perhossa. Käytämme Jetta-Talojen valmistukseen lähimetsissä kasvanutta PEFC-sertifioitua puuta, josta jalostetaan rakennusmateriaalia konserniimme kuuluvan JET-Puun puunjalostuslaitoksessa. Tuotantomme toimii resurssitehokkaasti, pienin päästöin ja rakennusmateriaalit tehokkaasti hyödyntäen. Sinun kannaltasi tämä tarkoittaa kustannussäästöjä ja lopputuotteen ekologisuutta.

Kaikissa Jetta-Taloissa on energiatehokas Thermo-Jetta-rakenne, joka mahdollistaa matalaenergia- tai passiivitalon rakentamisen. Ilmatiivis Thermo-Jetta-rakenne on kosteusteknisesti erinomainen, homehtumaton, paloturvallinen ja ääntä hyvin eristävä. Talon asukkaat ja käyttäjät arvostavat erityisesti sisätilojen vedottomuutta ja laadukasta sisäilmaa.

Uskallamme rinta rottingilla todeta, että meitä mukavampaa yhteistyökumppania ammattirakentajat ja -rakennuttajat eivät hevillä löydä.

Juha Korhonen, Stina Mäkelä-Korhonen ja heidän kolme lastaan asuvat Espoon Saunalahdessa. Domesta rakensi perheelle Jetta-Talon omakotitalon avaimet käteen -periaatteella. Kokonaisvastuu oli Domestalla, mikä teki rakentamisesta helppoa. Koti valmistui sovitun aikataulun mukaisesti, ja perhe pystyi luottamaan Domestaan koko projektin ajan.

Markus Backlundin ja tämän vaimon vetämän Hattel Horse -tallin kiinteistöön valmistui vuoden alussa paritalo. Jetta-Talo toimitti kohteeseen talopaketin. Meidän ei tarvinnut kantaa huolta projektinjohtamisesta, vaan Domesta hoiti sen. ”Projektinhallinta oli harvinaisen hyvää. Meillä oli koko projektin ajan sellainen vaikutelma, että tämä tulee päättymään hyvin”, kertoo Markus Backlund.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.