Kaikki tieto yhdestä paikasta – myJETTA palvelu

Rinnetalopaketit

Jetta-Talon rinnetalomallit on suunniteltu tarkoituksenmukaisiksi niin maaston muodon kuin asuinmukavuudenkin osalta. Tontti, jossa on maastonmuotoja voi olla haaste, mutta myös hieno mahdollisuus toteuttaa laadukas, kestävä ja tyylikäs rinnetalo.

Rinnetalomallimme sisältävät erilaisia tyylejä ja ratkaisuja, joista löytyy sopiva rinnetalopaketti jokaiseen tarpeeseen. Yksikerroksinen rinnetalo, kuten Kuura-talomallimme, voi sisältää asuinkerroksessaan kaksi tasoa, joita yhdistää muutama porras. Tällainen tasoratkaisu tuo taloon tyyliä, persoonallisuutta ja luonnetta.

Kaksikerroksisessa rinnetalossa taas on mahdollisuus sijoittaa makuuhuoneet omaan rauhaansa alakertaan ja hyödyntää rinnetontin näkymät luomalla toiseen kerrokseen avara ja näyttävä ruokailu- ja oleskelutila. Esimerkiksi modernit kaksikerroksiset Kaarna– ja Kontti-rinnetalomallit tarjoavat toisessa kerroksessaan ison ikkuna-alan ja terassitilaa.

Rinnetalolla kaikki irti rinnetontista

Rinnetalo mahdollistaa mäkisen tontin koko potentiaalin hyödyntämisen. Jetta-Talon rinnetalopaketeista löydät eri tyyliset ja kokoiset rinnetalomallit, laadukkaina rinnetalopaketteina. Rinnetontti tuo usein mukanaan kauniit maisemat ja pihan, joka on täynnä mahdollisuuksia. Jetta-Talon rinnetalomallit auttavat hyödyntämään tontin potentiaalin tyylikkäästi ja helposti.

Moderni rinnetalo hyödyntää maaston muotoa ja sulautuu maisemaan luonnollisesti. Rinnetalo porrastetaan mukailemaan maastoa ja voi olla porrastuksesta huolimatta joko yksi- tai kaksikerroksinen. Muuttovalmis rinnetalopaketti on käytännöllinen ja vaivaton ratkaisu haastavalle tontille.

Omannäköinen Jetta-koti!

Salmelan perhe asuu Etelä-Suomessa kahden lapsensa kanssa. He ovat olleet tyytyväisiä rakennusprosessiin ja että saivat tehdä omannäköisen Jetta-kodin.

Kahden Jetta-kodin rakentaja tietää

Jetta-Talolla on ollut iso rooli kouvolalaisen Ulla-Maija Toivosen elämässä. Toivonen on paitsi rakentanut perheensä kanssa kaksi Jetta-kotia, hän on myös…

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.