Kaikki tieto yhdestä paikasta – myJETTA palvelu

Autokatos

Autokatos tai autotalli on suojaisa säilytyspaikka autolle, johon voi tarvittaessa yhdistää myös säilytys- ja varastotilaa. Autokatokselle tai autotallille on omakotitalossa useita käyttötarkoituksia: katos suojaa autoa säältä ja lumelta, mutta muuntuu tarvittaessa myös varastoksi tai työskentelytilaksi.

Autokatos varastolla tarjoaa säilytystilaa: auton renkaat ja huoltotarvikkeet, puutarhanhoitovälineet, lasten ulkoleikkien tarvikkeet ja liikuntavälineet säilyvät näppärästi ja siististi autokatoksen varastotilassa.

Autokatos kannattaa valita omien tarpeiden mukaan ja talon tyyliin sopivaksi. Jetta-Talon valikoimasta löytyy eri tyylisiä autokatoksia erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tyylit ovat yhdisteltävissä Jetta-Talon talopaketteihin. Löydät valikoimastamme autokatokset yhdelle tai useammalle autolle. Lisäksi voit tutustua sekä kahdelta seinustaltaan avoimiin autokatosmalleihin ja täysin suljettuihin autotalleihin.

Autokatos vai autotalli?

Yksinkertaisimmillaan autokatos yhdelle autolle on kevyt ja selkeä rakenne. Toisaalta esimekriksi Funco-malleista löytyy tyylielementteinä rimoitetut seinäkkeet, jotka tuovat katokseen persoonallisempaa ilmettä.

Autokatos varastolla tuo asumiseen lisää säilytystilaa ja on käytännöllinen valinta esimerkiksi puutarhakalusteiden tai ruohonleikkurin säilytykseen. Autokatos kahdelle autolle tarjoaa enemmän tilaa. Suljettu autotalli suojaa kaikista parhaiten säältä ja katseilta.

 

Omannäköinen Jetta-koti!

Salmelan perhe asuu Etelä-Suomessa kahden lapsensa kanssa. He ovat olleet tyytyväisiä rakennusprosessiin ja että saivat tehdä omannäköisen Jetta-kodin.

Kahden Jetta-kodin rakentaja tietää

Jetta-Talolla on ollut iso rooli kouvolalaisen Ulla-Maija Toivosen elämässä. Toivonen on paitsi rakentanut perheensä kanssa kaksi Jetta-kotia, hän on myös…

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.