Markkinoiden paras saatavilla oleva JETTA 2.0 seinärakenne

Yksilölliset omakotitalot ideamallistostamme

Joustava talon suunnittelu tekee ainutlaatuisen kodin

Laaja ideamallisto täynnä muunneltavia talomalleja

Me Jetta-Talolla haluamme, että jokainen omakotitalon rakentaja voi toteuttaa oman unelmansa kodista. Olemme luoneet laajan Jetta-ideamalliston, jossa on sekä moderneja että perinteisiä puutalovaihtoehtoja. Kaikkia talomallejamme yhdistää kodikkuus, korkea laatu ja kestävyys.

Jokaisen rakentajan elämäntilanne, tarpeet ja toiveet ovat aina yksilöllisiä, eivätkä valmiit talomallit välttämättä täysin vastaa omia unelmia. Talon kokoon, muotoon ja ulkonäköön tuovat omat rajoituksensa myös tontin ominaisuudet, asuinalueen ympäristötekijät ja alueen kaavaan kirjatut määräykset.

Koska valmiit ratkaisut soveltuvat sellaisenaan vain harvoille asiakkaillemme, olemme aina valmiita kääräisemään hihamme. Muokkaamme jokaisesta Jetta-kodista tyyliltään, kooltaan ja pohjaratkaisultaan asiakkaamme toiveisiin ja tontin ominaisuuksin parhaiten soveltuvan.

Kaikki ideamallistomme kotimallit ovat helposti muunneltavia. Malleja voidaan helposti pidentää tai leventää ja ikkunoiden, oviaukkojen sekä väliseinien paikkoja voidaan muunnella, poistaa tai lisätä.

Tutustu Jetta-Talon laajaan ideamallistoon!

Toteutamme ainutlaatuisetkin toiveesi

Ideamallin muuntelun ohella mieleinen talo voi syntyä myös eri talomallien tyylejä, tilaratkaisuja ja yksityiskohtia yhdistelemällä. Jos vaikkapa Oslo 140 -mallin pohja on mielestäsi passeli, mutta haluaisit talosi näyttävän ulkoapäin Skoone-mallilta, voimme rakentaa Jetta-kodin näiden talomallien ominaisuuksia yhdistelemällä.

Halutessasi voit myös ideoida itse hahmotelman toiveidesi talon pohjapiirustuksesta. Luonnospalvelumme muokkaa piirustuksesi valmiiksi ja ammattirakentajamme tekevät talotoiveestasi totta.

Kysy lisää yksilöllisen ratkaisun toteuttamisesta

Jetta-koti arkkitehdin suunnitelmien pohjalta

Toteutamme mielellämme myös arkkitehtien suunnittelemia koteja. Asiakkaamme kääntyvät arkkitehdin puoleen muun muassa silloin, kun uudiskohteen rakentamiseen liittyy erityisiä haasteita. Esimerkiksi rakennettaessa pienelle tai maastonmuodoiltaan haastavalle tontille saatetaan avuksi tarvita arkkitehtia.

Moni suomalainen arkkitehti on mieltynyt joustavaan tapaamme toteuttaa koteja. Laadukkaat materiaalimme ja kykymme toteuttaa erilaisia tyylejä sekä kokeellisia, jopa rohkeita ratkaisuja, innostavat vaativampaakin suunnittelijaa.

Olemme tottuneita käymään jouhevia keskusteluja niin asiakkaidemme kuin arkkitehtienkin kanssa. Kokeneet tekniset suunnittelijat pystyvät jatkamaan saumattomasti arkkitehdin aloittamaa suunnitteluprojektia ja viimeistelemään suunnitelmat viimeistä yksityiskohtaa myöten. Tinkimättömällä tekemisellä persoonallisimmastakin talovisiosta syntyy toimiva Jetta-koti.

Haluaisitko keskustella sopivasta talovaihtoehdosta?

Omannäköinen Jetta-koti!

Salmelan perhe asuu Etelä-Suomessa kahden lapsensa kanssa. He ovat olleet tyytyväisiä rakennusprosessiin ja että saivat tehdä omannäköisen Jetta-kodin.

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.