Kaikki tieto yhdestä paikasta – myJETTA palvelu

Virtuaaliesittely

Tutustu Jetta-kotiin virtuaaliesittelyn avulla

Tutustu Jetta-kotiin sisältä ja ulkoa!

Virtuaalikohde on Jetta-Talon valmistama ja asuntomessuilla esitelty yksilöllinen Jetta-koti. Tutustu kohteeseen alla olevien ohjaustoimintojen avulla. Lisätietoa Jetta-kodeista saat oman alueesi edustajalta!

Jetta-Talo on luotettava valinta

Olemme toimittaneet talopaketteja jo 40 vuoden ajan, ja vuosien varrella olemme valmistaneet ja toimittaneet yli 10 000 rakennusta. Jetta-Talon toiminnassa näkyy vanha kunnon käsityötaito yhdistettynä nykytekniikkaan. Käytämme parhaita materiaaleja ja luotettavia yhteistyökumppaneita, ja toimimme asiakkaan tukena talohankkeen alusta loppuun asti.

Kun mietit oman kodin rakentamista, Jetta-Talo on oikea kumppani. Yhteistyö alkaa oman alueesi edustajan kanssa ideoiden ja toiveiden jalostamisesta piirustuksiksi ja siitä valmistuksen kautta lopulta talopaketin asennukseen tontille.

Ota yhteyttä alueesi edustajaan!

Omannäköinen Jetta-koti!

Salmelan perhe asuu Etelä-Suomessa kahden lapsensa kanssa. He ovat olleet tyytyväisiä rakennusprosessiin ja että saivat tehdä omannäköisen Jetta-kodin.

Kahden Jetta-kodin rakentaja tietää

Jetta-Talolla on ollut iso rooli kouvolalaisen Ulla-Maija Toivosen elämässä. Toivonen on paitsi rakentanut perheensä kanssa kaksi Jetta-kotia, hän on myös…

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.