Markkinoiden paras saatavilla oleva JETTA 2.0 seinärakenne

2 kerroksiset talomallit

2-kerroksinen talo mahdollistaa erilaisia tilaratkaisuja. Kaksi huonekorkeudeltaan täyttä kerrosta tarjoavat erillisiä tiloja eri toimintoihin, ja toisaalta upeita maisemia yläkerran terassilta ja ikkunoista.

 

Kaksikerroksinen talo voi olla neliöiltään suuri tai kompaktimpi. Jetta-suunnittelutiimin käsissä myös rajallisemmista neliöstä on saatu kaikki irti, jolloin tilaratkaisu mahdollistaa pienemmässäkin talossa erilaisten tilojen ja toimintojen sijoittelun käytännöllisesti. Esimerkiksi moderni Oodi-talomalli tarjoaa tehoneliöitä pienelläkin tontilla, ja toisaalta avaraa ja valoisaa oleskelutilaa korkeiden ikkunoiden ansiosta.

 

Kaksikerroksisessa kodissa jokaiselle toiminnolle on tarkoituksemukainen tila. Makuuhuoneet on useissa talomalleissa sijoitettu yläkertaan rauhallisen tilan luomiseksi. Yhteiset oleskelutilat taas nivoutuvat upeaksi kokonaisuukseksi alakerrassa. Isommissa talomalleissa on reilusti avaraa oleskelutilaa isompienkin illallisjuhlien järjestämiseen!

Kaksikerroksinen talopaketti mahdollistaa paljon

Jetta-Talon kaksikerroksinen talopaketti on räätälöitävissä yksilöllisten toiveiden mukaan toimivaksi kodiksi pienelle tai isommallekin perheelle. Valitse 2-kerroksisista talomalleista omiin tarpeisiin sopiva pohjaratkaisu ja muokkaa ideasta oman näköinen koti!

Kaksikerroksisten malliemme joukosta löydät varmasti omaan tyyliisi sopivan talopaketin. Suuri kartanomainen 2-kerroksinen talo, jollaisia löydät Villa-mallistosta, on näyttävä valinta, joka sopii niin kaupunkiin, saaristoon kuin maalaismaisemaankin. Kaksikerroksinen Kontti-talomalli, joka on suunniteltu merikonteista ammentaen, tarjoaa modernin ja selkeän muotoilun keskikokoiselle tontille.

Omannäköinen Jetta-koti!

Salmelan perhe asuu Etelä-Suomessa kahden lapsensa kanssa. He ovat olleet tyytyväisiä rakennusprosessiin ja että saivat tehdä omannäköisen Jetta-kodin.

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.