Markkinoiden paras saatavilla oleva JETTA 2.0 seinärakenne

I-malliset talot

I-mallinen talo on nimensä mukaan pohjapiirrokseltaan I-kirjaimen muotoinen. Tämä yksinkertainen pitkänmallinen pohja on yksi suosituimmista talomalleista ympäri maailmaa. Suoraviivainen pohjaratkaisu mahdollistaa i-mallisen talon sijoittamisen hyvin erilaisille tonteille ja ympäristöihin.

 

Kapea runko mahdollistaa i-mallisessa talossa myös luonnonvalon monipuolisen hyödyntämisen, kun ikkunoita voi olla esimerkiksi oleskelutilan kahdella vastakkaisella seinällä. Esimerkiksi funktionaalisessa Kontti-talomallissa on ideoitu avara ruokailu- ja oleskelutila, jonka kolmella sivulla on ikkunat tuomassa valoa isoon ilmavaan tilaan.

 

Toisissa i-mallin talossa taas on hyödynnetty kaksinkertaista huonekorkeutta tuomaan avaruutta ja valoa yhteisiin tiloihin. Kompaktissa Oodi-talossa on hyödynnetty tehoneliöitä muissa asuintiloissa, kun taas ruokailu- ja oleskelutila on näyttävän avara kahden kerroksen korkuisena suurine ikkunoineen.

Räätälöitävä i-mallinen talopaketti

I-mallinen talo voi olla yksi- tai kaksikerroksinen, ja pitkänmallista pohjaratkaisua voidaan hyödyntää esimerkiksi luomalla yhteinen avara oleskelutila. Joissakin i-mallisissa pohjaratkaisuissa yhteinen ruokailu- ja oleskelutila on talon keskiosassa, ja makuuhuoneet sijoittuvat taas talon päätyihin.

I-mallinen talopaketti sopii hyvin niin perheille kuin pariskunnillekin. I-mallinen talo on pohjaltaan helposti muunneltava ja mahdollistaa juuri asukkaille sopivan huoneiden sijoittelun.

Omannäköinen Jetta-koti!

Salmelan perhe asuu Etelä-Suomessa kahden lapsensa kanssa. He ovat olleet tyytyväisiä rakennusprosessiin ja että saivat tehdä omannäköisen Jetta-kodin.

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.