Markkinoiden paras saatavilla oleva JETTA 2.0 seinärakenne

Funktionaalinen talo

Funktionaalinen omakotitalo on tyyliltään selkeälinjainen ja pohjaratkaisultaan käytännöllinen. Funktionaalinen arkkitehtuuri korostaa jokaisen tilan käyttötarkoitusta ja suosii tyylissään suoraviivaista, pelkistettyä ilmettä. Selkeä tyyli välttää ylimääräisiä koristeita ja tavoitteena on luoda käytännöllisiä tiloja, jotka palvelevat ensiluokkaisesti käyttötarkoituksessaan.

Jetta-talon mallistossa funktionaalista tyyliä löytyy esimerkiksi Oslo– ja Kontti-mallistoista. Näissä talomalleissa huomaat selkeälinjaisen tyylin ja huonejako on suunniteltu mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti. Funktionaalisessa suunnittelussa pyritään luomaan toimivia tiloja sujuvaan arkeen.

Funktionaalinen tyylisuunta on tuttu esimerkiksi Helsingin 1930-luvun arkkitehtuurista, jossa suosittiin selkeitä linjoja. Suorat linjat ja kulmikkaat muodot viehättävät monen silmää ja siksi funkkistyyliä etsitään myös omaan kotiin. Pelkistetty tyyli jättää myös tilaa omalle visiolle ja mahdollistaa kodin sistustamisen omannäköiseksi.

Funktionaalinen talopaketti tuo tyyliä ja toimivuutta arkeen

Funktionaalinen talopaketti tuo jokapäiväisiin toimintoihin helppoutta ja sujuvuutta. Funktionalistisen arkkitehtuurin tarkoituksena on suunnitella tilat sen mukaan, mihin niitä käytetään. Käytännöllisyys onkin funkkis omakotitalon vahvuus: hektinenkin arki sujuu funkkistalossa vaivatta.

Oman tyylin tuominen käytännölliseen funkkis omakotitaloon on helppoa. Funktionaalinen talopaketti tarjoaa skandinaavisen pelkistetyn pohjan oman maun mukaiselle sisustukselle. Selkeät linjat luovat näyttävän ulkokuoren toiminnalliselle funkkis talolle.

Omannäköinen Jetta-koti!

Salmelan perhe asuu Etelä-Suomessa kahden lapsensa kanssa. He ovat olleet tyytyväisiä rakennusprosessiin ja että saivat tehdä omannäköisen Jetta-kodin.

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.