Kaikki tieto yhdestä paikasta – myJETTA palvelu

Minitalo

Minitalot edustavat modernia ja tulevaisuuteen suuntautuvaa asumisen muotoa. Viime vuosina minitalobuumi on vallannut maailman, ja tämä trendi on saavuttanut myös Suomen. Monille, jotka eivät tarvitse suurta omakotitaloa, minitalo tarjoaa houkuttelevan vaihtoehdon.

 

Minitalojen vetovoima piilee useissa tekijöissä. Ensinnäkin ekologisuus: minitalossa asuminen mahdollistaa oman hiilijalanjäljen minimoinnin. Lisäksi minitalot ovat taloudellisesti houkuttelevia – niiden hankinta- ja asumiskustannukset ovat huomattavasti pienemmät kuin perinteisissä omakotitaloissa.

Minitalot ovat ihanteellisia niin yksinasuville, lapsettomille pareille kuin pienimuotoiseen yritystoimintaan tai itsenäistyville nuorillekin. Pienestä koostaan huolimatta nämä talot tarjoavat kaikki modernin asumisen mukavuudet ja toiminnot.

Jetta-Talon valikoimasta löytyy useita pieniä omakotitaloja, jotka luokitellaan minitaloiksi. Mallit ovat funkistyylisiä, moderneja ja klassisen pelkistettyjä. Esimerkiksi Kaarna 49 -malli, talomalleistamme pienin, tarjoaa 49 neliömetriin mahtuvan makuuhuoneen, avoimen tupakeittiön ja saunan, unohtamatta varausta takalle.

Kaarna 49 + 17 -malli laajentaa perusmallia lisäämällä erillisen wc:n ja kodinhoitohuoneen. Saunatilat ovat erillisessä osiossa, johon kulku tapahtuu keskellä olevan terassin kautta.

Tulevaisuuden asumisessa minitalot ovat eturintamassa. Ne ovat ekologisia, taloudellisia ja tyylikkäitä – täydellinen ratkaisu nykyaikaiseen elämäntyyliin.

Omannäköinen Jetta-koti!

Salmelan perhe asuu Etelä-Suomessa kahden lapsensa kanssa. He ovat olleet tyytyväisiä rakennusprosessiin ja että saivat tehdä omannäköisen Jetta-kodin.

Kahden Jetta-kodin rakentaja tietää

Jetta-Talolla on ollut iso rooli kouvolalaisen Ulla-Maija Toivosen elämässä. Toivonen on paitsi rakentanut perheensä kanssa kaksi Jetta-kotia, hän on myös…

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.