Kaikki tieto yhdestä paikasta – myJETTA palvelu

Skandinaavinen talo

Skandinaavisen arkkitehtuurin tunnistaa selkeän yksinkertaisista linjoista ja pelkistetystä muotokielestä. Skandinaavinen talo sopii hyvin suomalaiseen maisemaan selkeälinjaisen ja hillityn tyylinsä ansiosta. Materiaaleissa ja väreissä inspiraatiota on haettu luonnosta ja skandinaavisen talon elementeissä näkyykin myös ekologisuus ja ympäristön kunnioitus.

 

Jetta-Talon mallistosta löydät skandinaaviset talopaketit, joilla on kullakin omat erityispiirteensä. Jokaisen mallin suunnittelussa näkyy skandinaavinen ilme ja selkeät linjat, ja pohjaratkaisuissa korostuu käytännöllinen toiminnallisuus. Oslo-malleissa voit huomata skandinaavisen tyylin luontevan yhdistelyn vintage- ja funkkiselementteihin. Skoone-talo puolestaan on näyttävämpi esimerkki skandinaavisesta talosta jyrkkine harjakattoineen.

 

Skandinaavinen arkkitehtuuri pyrkii yksikertaiseen ja toimivaan lopputulokseen. Siksi skandinaavisen mallistomme talot onkin suunniteltu niin, että jokaisella tilalla on tarkoitus, eikä hukkaneliöitä synny. Arki skandinaavisessa talossa on sujuvaa hyvän suunnittelun ansiosta.

Ekologinen ja tyylikäs skandinaavinen talo

Skandinaaviseen taloon kuuluu myös vastuullinen ajattelu. Materiaaleina skandinaavisissa talopaketeissamme suositaan kotimaista puuta. Järkevillä pohjaratkaisuilla taas vältetään hukkatilaa, mikä osaltaan säästää myös lämmitykseen ja viilennykseen tarvittavaa energiaa.

Skandinaavinen talopaketti sopii luonnon keskelle, perinteiseen peltomaisemaan tai kaupunkimaiseen ympäristöön. Selkeän tyylikkään suunnittelunsa ja toisaalta luonnonläheisten materiaaliensa ansiosta skandinaavinen koti solahtaa mihin vain miljööseen luontevasti.

Omannäköinen Jetta-koti!

Salmelan perhe asuu Etelä-Suomessa kahden lapsensa kanssa. He ovat olleet tyytyväisiä rakennusprosessiin ja että saivat tehdä omannäköisen Jetta-kodin.

Kahden Jetta-kodin rakentaja tietää

Jetta-Talolla on ollut iso rooli kouvolalaisen Ulla-Maija Toivosen elämässä. Toivonen on paitsi rakentanut perheensä kanssa kaksi Jetta-kotia, hän on myös…

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.