Kaikki tieto yhdestä paikasta – myJETTA palvelu

1 kerroksiset talomallit

1-kerroksinen talo on käytännöllinen vaihtoehto niin perheelle kuin pariskunnallekin. Lapsiperheenkin arki on vaivatonta kodissa, jonka kaikki huoneet ovat samassa tasossa: lapsia voi pitää silmällä ruokaa laittaessa ja siivous sujuu näppärästi, kun laitteita ja välineitä ei tarvitse kantaa kerroksesta toiseen.

Yksikerroksinen talo myös sulautuu luontevasti erilaisiin ympäristöihin ja antaa tilaa maisemalle. Matala talomalli onkin hyvä vaihtoehto luonnonläheiselle tontille, jossa ympäröivän maiseman muotoja ja luonnetta halutaan korostaa.

Ideamalleistamme löytyy niin modernia kuin peristeisempääkin ilmettä. Vakka-malleissa perinteistä maalaistyyliä korostavat katetut terassit ja kuistit, kun taas modernissa Oslo-mallissa skandinaavinen selkeys yhdistyy ekologiseen puurakentamiseen.

1 kerroksinen talomalli sopii moneen tarkoitukseen

Yksikerroksinen talopaketti on räätälöitävissä täysin esteettömäksi esimerkiksi liikuntarajoitteet huomioiden. Yksikerroksinen talomalli sopii myös lapsiperheelle: yksikerroksisessa kodissa kaikki oleskelutilat ja makuuhuoneet löytyvät samasta kerroksesta. 1-kerroksinen talo sopii moneen elämäntilanteeseen ja tyyliin.

Jetta-talon 1-kerroksinen talomalli sopii niin urbaaniin kuin maalaismaiseenkin ympäristöön. Yksikerroksinen talo ei pistä silmään maisemasta ja on helppohoitoinen matalan profiilinsa ansiosta.

Omannäköinen Jetta-koti!

Salmelan perhe asuu Etelä-Suomessa kahden lapsensa kanssa. He ovat olleet tyytyväisiä rakennusprosessiin ja että saivat tehdä omannäköisen Jetta-kodin.

Kahden Jetta-kodin rakentaja tietää

Jetta-Talolla on ollut iso rooli kouvolalaisen Ulla-Maija Toivosen elämässä. Toivonen on paitsi rakentanut perheensä kanssa kaksi Jetta-kotia, hän on myös…

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.