Markkinoiden paras saatavilla oleva JETTA 2.0 seinärakenne

Jetta-Talon NPS luku loistavaa tasoa

Jetta-Talon NPS luku on loistava

Jetta-Talo Oy on kasvattanut hienosti asiakastyytyväisyyttään. NPS- kyselyiden arvot neljältä viime vuodelta ovat seuraavat:

  • 2020                  54
  • 2021                  54
  • 2022                  55
  • 2023                  62

NPS-mittauksessa yli nollan tulos on hyvä, yli 20 tulos erinomainen ja yli 50 on jo loistava.  Huonoimmassa tuloksessa minimitulos on -100 ja vastaavasti maksimitulos puolestaan voi olla +100.

NPS kyselyjen taustaa

Miten kysytään ja milloin? Haluamme tietää, kuinka toimimme asiakkaidemme näkökulmasta. Kyselyt lähetetään seuraavien vaiheiden jälkeen.

  • Ensimmäinen kysely lähtee, kun kauppa on tehty. Lähetämme lisäksi kyselyn myös asiakkaille, jotka päätyivät kilpailijallemme, eli NPS luvussa 62 on mukana myös kilpailijalle päätyneet! Tämä tieto on meille erityisen tärkeää ja auttaa kehittämään toimintaamme
  • Toinen kysely lähtee siinä vaiheessa, kun suunnittelu valmis.
  • Kolmas kysely tehdään, kun asennus valmis. Nämä kolme kyselyä lähtevät kaikille asiakkaillemme aina.

Mikäli toimitus on ns. levyvalmistoimitus (tai osa toimituksista on levyvalmiita sisältäen myös lvis -työt ym.)  saa asiakas vielä kaksi kyselyä. Näitä kyselyjä on tehty kahtena viimevuotena.

  • Neljäs levyvalmiskysely koskee timpuri ja lvi-töitä, jotka tehdään heti asennuksen jälkeisten 16–20 viikon aikana.
  • Viides kalustuskysely lähetetään, kun lvis- kalusteiden asennukset on tehty. Joskus tämä kysely voi lähteä jopa vuosi talopaketin toimituksesta, eli kun asiakas on rakentanut talon siihen vaiheeseen, että kalusteiden asennus onnistuu (mm. vesihanat, suihkut ym.)
Mikä selittää Jetta-Talo OY: n loistavat luvut

Olemme jo pitkään panostaneet asumisen laatuun. Jetta-Talo tunnetaan ainutlaatuisten kotien tekijänä. Meille on ollut tärkeää koko historiamme ajan kehittää mm. tuotettamme kuten seinärakennetta, asennuskonseptia, henkilökunnan osaamista & ammattitaitoa. Vaihtelevassa markkinassa olemme pyrkineet fiksusti mukauttamaan toimemme ja toimintamme kulloinkin vallitsevaan tilanteeseen. Jälkikäteen arvioituna voimme todeta onnistuneemme tehtävässä hyvin.

Asiakas on meille ykkönen. Haluamme aidosti valmistaa ainutlaatuisia koteja, jotka kestävät pohjoismaisissa sääolosuhteissa seuraavillekin sukupolville. Ekologisuus, asumisterveys ja energiatehokkuus ovat olleet kantavia arvojamme. Oma saha tukee yrityksen kestävän kehityksen arvoja. Saamme pääosin kaiken puutavaran omalta sahaltamme. Kehitämme jatkuvasti keinoja tehdä asiat vielä paremmin. Haluamme tulevaisuudessakin vahvistaa käyttämiemme materiaalien kestävyyttä, ekologisuutta ja esimerkiksi hukan kierrätettävyyttä.

Olemme aina olleet ylpeitä siitä, että meillä on markkinoiden laajin toimitussisältö. Tällä toimitussisällön kattavuudella olemme halunneet aina palvella asiakastamme niin, että heidän olisi astetta helpompi jatkaa rakentamisen viimeistelyä muuttovalmiuteen saakka. Teemme jatkuvasti töitä myös sen eteen, että hinnat pysyisivät järkevinä asiakkaan näkökulmasta. Kehitämme talomallistoamme vastaamaan nykyrakentajan tarpeita, esimerkiksi tehokkaammat ja hyvin suunnitellut neliöt. Toimintamme ajan olemme halunneet toteuttaa yksilöllisiä koteja ja tehdä asiakkaan kotiunelmista totta.

Arvostettu ja palkittu Jetta-Talo

Meidät tunnetaan yksilöllisistä kodeista, kestävistä rakenneratkaisuista, laatumateriaaleista ja tinkimättömästä työjäljestä. Kiwa Inspecta Sertifiointi on myöntänyt meille SFS-EN ISO 9001:2000-laatusertifikaatin, joka koskee kaikkea toimintaamme myynnistä suunnitteluun ja valmistuksesta asennukseen. Asiakkaan palveleminen on meille kunniakysymys. Vakavaraiselle Jetta-Talolle on lisäksi myönnetty  Alma Talentin Tietopalveluiden Menestyjät 2022-2023 -sertifikaatti, joka osoittaa yrityksemme toiminnan ja talouden olevan tukevalla pohjalla. Sertifikaatin saaminen edellyttää yritykseltä vakiintunutta toimintaa, vakaata kasvukehitystä, hyvää tulosta ja kannattavuutta sekä vahvaa rahoitusrakennetta ja maksuvalmiutta.

NPS-mittauksesta yleisesti, mikä on NPS ja miten sitä mitataan?

”NPS” eli Net Promoter Score on kansainvälisesti käytetyin asiakasuskollisuuden mittari. Se mittaa asiakkaan suositteluhalukkuutta ja tyytyväisyyttä yhden kysymyksen avulla.

Kuinka todennäköisesti suosittelisit palvelua / tuotetta kaverillesi tai kollegallesi?

Kysymykseen vastataan asteikolla 0-10, jossa 1 tarkoittaa erittäin epätodennäköistä suosittelua ja 10 erittäin todennäköistä suosittelua.

Arvion perusteella vastaajat jaetaan kolmeen luokkaan:

9-10 = suosittelijat

7-8 = passiiviset / neutraalit

0-6 = arvostelijat

NPS lasketaan vähentämällä arvostelijoiden prosenttimäärä suosittelijoiden prosenttimäärästä. Luku sijoittuu välille -100 (ei yhtään suosittelijaa) ja 100 (ei yhtään arvostelijaa).” – teksti lainattu suoraan Trustmaryn sivuilta.

Talomallisto

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.