Markkinoiden paras saatavilla oleva JETTA 2.0 seinärakenne

Jetta-Talolle myönnettiin maakunnallinen yrittäjäpalkinto 2023

Jetta-Talolle myönnettiin maakunnallinen yrittäjäpalkinto 2023. Kiitos tästä kuuluu koko joukkueelle, erityisesti meidän työntekijöille ja asiakkaille.

Jetta-Talolle myönnettiin maakunnallinen yrittäjäpalkinto 2023.

Toimitusjohtaja kiitti puheessaan erityisesti työntekijöitä ja asiakkaitamme.  ”Saimme olla vastaanottamassa palkintoa lauantaina Kokkolan kaupungintalolla järjestetyssä Yrittäjä gaalassa. Palkinnon jalustassa lukee Jetta-Talon nimi, mutta niin kuin kiitospuheessa totesin siinä pitäisi lukea meidän kaikkien nimet. Yritys luo toiminnalle puitteet, mutta kaikki lisäarvoa tuottava toiminta lähtee ihmisistä.”

”Yrityksen ja omistajien puolesta lämpimät kiitokset Teille kaikille, kun mahdollistitte ammattitaitoisella ja yrittäjämäisellä työskentelyllä palkinnon saamisen.”

-Tero Hietaniemi

 

 

Omannäköinen Jetta-koti!

Salmelan perhe asuu Etelä-Suomessa kahden lapsensa kanssa. He ovat olleet tyytyväisiä rakennusprosessiin ja että saivat tehdä omannäköisen Jetta-kodin.

Kahden Jetta-kodin rakentaja tietää

Jetta-Talolla on ollut iso rooli kouvolalaisen Ulla-Maija Toivosen elämässä. Toivonen on paitsi rakentanut perheensä kanssa kaksi Jetta-kotia, hän on myös…

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.