Kaikki tieto yhdestä paikasta – myJETTA palvelu

Skoone -talomalli valloitti sydämen!

Noora ja Tero Keski-Suomesta etsivät pitkään omaa kotia.  Lopulta he osuivat Jetta-Talon edustajan Pauli Laakson pakeille. Nähtyään Skoone-talomallin, he tiesivät heti, että tässä se on!

-Kun näimme Skoone-talomallin, tuon jälkeen mikään muu ei tuntunut enää kiinnostavalta he muistelevat.  Jyrkkäkattoinen ja skandinaavishenkinen talomalli hurmasi persoonallisella ulkonäöllään pariskunnan täydellisesti. Yhdistelmässä viehättää selkeät linjat, yllätykselliset elementit ja ripaus Country-romantiikkaa.

Koti ei kuitenkaan ole liian maalaishenkinen, vaan jotain sellaista mitä emme ole aiemmin nähneet Suomessa. Koti toteutettiin yksilöllisesti sisätilojen osalta.

Myyjällä oli tärkeä rooli tässä projektissa. Talopaketti eli suurelementtirunko tulee yrityksen Perhon tehtaalta ja Jetta-Talon omat miehet hoitavat asennuksen. Tästä eteenpäin rakentaminen jää paikallisten yritysten harteille.

Jetta-Talojen muunneltavuus on poikkeuksellisen laaja, esitteistä löytyvät taloratkaisut ovat vain hyväksi koettuja ideoita ja malleja, joita voidaan käyttää esimerkkinä oman kodin suunnitteluun. Nooran ja Teron kodissa lähdettiin liikkeelle heitä ihastuttaneesta julkisivusta. Sisäosat suunniteltiin yksilöllisesti vastaamaan heidän tarpeitaan.

 

Suunnittelu lähti liikkeelle isosta yhtenäisestä tilasta, jonka ympärille sijoitettiin makuuhuoneet sekä kodinhoito ja pesutilat. Perhe halusi oman erillisen arkieteisen omalla sisäänkäynnillä. Näin paraatieteinen säilyy siistinä arjen tuoksinassa.

Koti on todella valoisa. Ikkunoista aukeaa kaunis maisema. Huikean neljän metrin huonekorkeus tuo tilaan runsaasti ilmavuutta. Olemme kotiimme todella tyytyväisiä!

 

Lue lisää ideatalomalleista

Omannäköinen Jetta-koti!

Salmelan perhe asuu Etelä-Suomessa kahden lapsensa kanssa. He ovat olleet tyytyväisiä rakennusprosessiin ja että saivat tehdä omannäköisen Jetta-kodin.

Kahden Jetta-kodin rakentaja tietää

Jetta-Talolla on ollut iso rooli kouvolalaisen Ulla-Maija Toivosen elämässä. Toivonen on paitsi rakentanut perheensä kanssa kaksi Jetta-kotia, hän on myös…

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.