Kaikki tieto yhdestä paikasta – myJETTA palvelu

Jetta-Talo on vakavarainen talotehdas

Jetta-konserni on toiminut jo yli 40-vuoden ajan Perhossa, Keski-Pohjanmaan ikivihantien havupuiden ja alavien peltohehtaarien keskellä. Rinta rinnan toimii konsernimme molemmat yritykset. Puun sahausta ja jatkojalostusta harjoittava JET-Puu sekä uniikkeja Jetta-puutalokoteja valmistava Jetta-Talo -talotehdas. Vastuullisuus on tärkeä osa Jetta-Talon Oy:n toimintaa. Meidät tunnetaan yksilöllisistä kodeista, kestävistä rakenneratkaisuista, laatumateriaaleista ja tinkimättömästä työn jäljestä.

Kiwa Inspecta Sertifiointi on myöntänyt meille SFS-EN ISO 9001:2000 -laatusertifikaatin, joka koskee kaikkea toimintaamme myynnistä suunnitteluun ja valmistuksesta asennukseen. Asiakkaan palveleminen on meille kunniakysymys. Tähän ei kuulu ainoastaan tinkimättömyys omaa asennettamme ja työskentelyämme kohtaan vaan myös tapamme toteuttaa laadukkaita ja edistyksellisiä Jetta-koteja.

Vakavaraiselle Jetta-Talolle on myönnetty  Alma Talentin Tietopalveluiden Menestyjät 2022-2023 -sertifikaatti, joka osoittaa yrityksemme toiminnan ja talouden olevan tukevalla pohjalla. Sertifikaatin saaminen edellyttää yritykseltä vakiintunutta toimintaa, vakaata kasvukehitystä, hyvää tulosta ja kannattavuutta sekä vahvaa rahoitusrakennetta ja maksuvalmiutta.

Tunnuslukuvertailujen perusteella Jetta-Talo on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon. Menestyjät-sertifikaatti osoittaa, että kanssamme on turvallista tehdä yhteistyötä. Kannamme vastuumme yhtä lailla nyt kuin myös tulevaisuudessa.

Suomalaiset ovat ottaneet toiminta-ajatuksemme omakseen. Neljässä vuosikymmenessä Jetta-Talosta on kasvanut yksi Suomen suurimmista puutalorakentajista. Olemme saaneet valmistaa ja toimittaa asiakkaillemme yli 10 000 yksilöllistä Jetta-kotia. Jokaisessa valmistamassamme talossa yhdistyvät osaavien ammattilaistemme käsityötaito ja uusimman teknologian mahdollistamat kehittyneet tekniset ratkaisut.

Lisätietoa tero.hietaniemi(at)jetta-talo.fi | +358407251190

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.