Markkinoiden paras saatavilla oleva JETTA 2.0 seinärakenne

Klassinen mallisto

Tutustu klassisten talopakettien ideamallistoon ja ota yhteys sinua lähimpään palvelevaan myyntiedustajaan. Kaikki ideamallit ovat täysin muutettavissa tarpeisiisi soveltuvaksi.

Tutustu mallistoon

Klassinen talopaketti

Klassisen malliston talot on suunniteltu hyväksi todettujen ratkaisujen pohjalle, käyttäen selkeitä linjoja. Kotien tyyli on hillitty ja rakenne on taitavasti suunniteltu, jolloin kaikki elementit sopivat toisiinsa saumattomasti. Klassinen koti vetoaakin katsojaansa puhtaalla ryhdikkyydellään.

Tällainen koti sopii niin kaupunkiin kuin maaseudulle. Klassista tyyliä ja vuosikymmenten aikana kerättyä kokemusta on hyödynnetty niin malliston talojen ulkoasuissa kuin sisällä, pohjaratkaisuissa.

Omannäköinen Jetta-koti!

Salmelan perhe asuu Etelä-Suomessa kahden lapsensa kanssa. He ovat olleet tyytyväisiä rakennusprosessiin ja että saivat tehdä omannäköisen Jetta-kodin.

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.