Energiatehokas Jetta-Talo

Klassinen mallisto

Tutustu klassisten talopakettien ideamallistoon ja ota yhteys sinua lähimpään palvelevaan myyntiedustajaan. Kaikki ideamallit ovat täysin muutettavissa tarpeisiisi soveltuvaksi.

Tutustu mallistoon

Klassinen talopaketti

Klassisen malliston talot on suunniteltu hyväksi todettujen ratkaisujen pohjalle, käyttäen selkeitä linjoja. Kotien tyyli on hillitty ja rakenne on taitavasti suunniteltu, jolloin kaikki elementit sopivat toisiinsa saumattomasti. Klassinen koti vetoaakin katsojaansa puhtaalla ryhdikkyydellään.

Tällainen koti sopii niin kaupunkiin kuin maaseudulle. Klassista tyyliä ja vuosikymmenten aikana kerättyä kokemusta on hyödynnetty niin malliston talojen ulkoasuissa kuin sisällä, pohjaratkaisuissa.

Kahden Jetta-kodin rakentaja tietää

Jetta-Talolla on ollut iso rooli kouvolalaisen Ulla-Maija Toivosen elämässä. Toivonen on paitsi rakentanut perheensä kanssa kaksi Jetta-kotia, hän on myös…

Vuorenmaan perhe rakensi omatoimisesti

”Perheen kasvaessa oman talon rakentaminen kävi ajankohtaiseksi. Odotimme kaupungin tonttiarvontaa pitkään ja se kannatti, sillä saimme juuri sen tontin minkä…

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.