Markkinoiden paras saatavilla oleva JETTA 2.0 seinärakenne

Koivistot suunnittelivat kotinsa arkkitehdin avulla

Koivistojen perheeseen kuuluu sairaanhoitajana työskentelevä Maria, paperikoneenhoitaja Jussi, tyttäret Olivia, Ellen Lyydia ja Edith sekä Bichon Frisé-koira Lili. Perhe rakensi ensimmäisen omakotitalon vuonna 2007, ja hyvien raksamuistojen myötä haave toisen talon rakentamisesta lähitulevaisuudessa jäi elämään.

”Löysimme sitten sopivan tontin ja ihastuimme siihen saman tien; rinnetontti ja omaa rauhaa päättyvän kadun päässä, metsän reunassa. Tontin maasto toi tosin hieman haastetta talon suunnitteluun. Halusimme uuteen kotiimme korkean tilan ja paljon isoja ikkunoita. Tilojen avaruus sekä yhtenäinen olohuone ja keittiö olivat myös ehdottomia. Makuuhuoneita halusimme luonnollisesti useampia. Myös autokatoksen halusimme taloon kiinni. Etsimme oman arkkitehdin arkkitehtitoimistosta ja hän suunnitteli rinnetontille toiveidemme mukaisen talon.”

Valmiiden kuvien kanssa Jetta-Talon puheille

”Arkkitehdin piirtämien kuvien kanssa tapasimme oman Jetta-edustajamme. Yhteistyö hänen kanssaan sujui erinomaisesti. Kävimme tarkasti läpi toimituspaketin sisältöä, ja Pekka esitteli meille erilaisia vaihtoehtoja, sekä oli valmis auttamaan meitä kaikissa rakentamiseen liittyvissä asioissa.”

”Olimme onnellisia, että arkkitehdin suunnitteleman talon toteuttaminen Jetta-Talon kanssa onnistui niin hyvin. Mitään isoja kompromisseja meidän ei tarvinnut tehdä. Ulkoapäin maalausvalmis talo ja sisäpuolella olevat levypinnat nopeuttivat rakentamista, joka oli meille todella merkittävä asia edellisestä taloprojektistamme oppineena. Myös talon korkeus olisi tuonut haasteita, jos ulkoverhous olisi jouduttu tekemään paikan päällä.”

”Kellarin välipohjaan valitsimme Jetta-Talon kautta Posi-Palkit perinteisten ontelolaattojen sijaan. Näin vältyimme katon alaslaskuilta kellarissa ja saimme huoneet mahdollisimman korkeiksi myös siellä. Ylimmässä kerroksessa sisäkatto laskee alas, mutta Jetta mahdollisti haaveet makuuhuoneiden jatkumisesta talon reunoilla saakka. Samalla saimme toteutettua arkkitehdin suunnittelemat suurehkot räystäsikkunat, jotka lisäävät huoneiden valoisuutta.”

Rakennusprojekti eteni nopeasti

”Rakennusprojektimme alkoi elokuun lopussa maatöillä ja kallion räjäytyksillä. Sen jälkeen muurasimme kellarin omalla porukalla. Iso plussa oli se, että Jetta-Talo pystyi toimittamaan meille kellarin etuseinän, jota ei siis tarvinnut muurata laisinkaan. Näin ulkoverhouksestakin tuli yhtenäinen. Marraskuun alkupäivinä Jetta-Talon asentajat ryhtyivät töihin työmaalla. Olimme hämmästyneitä siitä, kuinka nopeasti talo valmistui.”

”Syksyn hämärimpinä hetkinä saimme itse huokaista ja levähtää hetken ja silti työmaa edistyi vauhdilla. Pystyttäjien työn jälki oli hyvää ja yhteistyö heidän kanssaan sujui luontevasti. Koko projektin aikana Jetta-Talo piti meitä hyvin ajan tasalla toimituspäivistä. Tavaraa saimme tontille sillä aikataululla kuin oli tarve.”

”Yksi rakennusprojektin huippuhetkistä oli varmasti se, kun asentajat olivat valmiita työssään ja pääsimme itse jatkamaan työtä, sekä tietenkin se, kun lämmöt saatiin päälle, seiniin tuli väriä ja vettä alkoi tulla putkista. Pääsimme muuttamaan uuteen kotiin juhannuksena, vajaan vuoden ahertamisen jälkeen. Talo on sisältä täysin valmis, mutta toki työmaata riittää vielä pitkäksi aikaa. Tänä kesänä muun muassa maalasimme taloa ja aloitimme terassien tekemistä – mutta toki myös lomailimme ja nautimme. Vielä on syksyllä aikaa tehdä jotain ja ensi kesänä sitten jatketaan.”

”Kaikille taloa suunnitteleville voimme oikein hyvillä mielin suositella Jetta-Taloa. Kaikki meni juuri niin kuin pitikin mennä.”

Omannäköinen Jetta-koti!

Salmelan perhe asuu Etelä-Suomessa kahden lapsensa kanssa. He ovat olleet tyytyväisiä rakennusprosessiin ja että saivat tehdä omannäköisen Jetta-kodin.

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.