Kaikki tieto yhdestä paikasta – myJETTA palvelu

Kotina kantikas Kontti

Virtaviivainen Kontti ihastutti perheen siinä määrin, että mallistoa käytettiin pohjana oman kodin suunnitteluun. Jetta-Talon omat asentajat asensivat kodin runkovalmiiksi taloksi.

Alueen muutkin talot ovat yksilöllisiä ja siten tämäkin koti istuu hyvin miljööseen. Jetta-Talon asennusporukka kerää kiitosta, yleensä nimit­täin taloelementtien pystytys ketjutetaan alihankkijoille. Sen sijaan Jetta-Talon omien, erittäin rutinoituneiden ammattilaisten käyttö vä­hentää virheitä ja asennuksessa käytettävää aikaa.

Alakerrassa ovat pääsisäänkäynti, kolme makuuhuonetta, kodinhoitotila ja arkiolohuone. Kaunis panelointi ja portaikko luovat ilmettä tilaan. Loivalla rinteellä sijaitseva tasai­seksi tehty tontti saneli pohjaratkaisun ja toimintojen sijoittelun. Yhteensä kodissa on huoneistoalaa lähes 160 neliön verran alaker­ran ollessa hieman isompi kuin yläkerran.

 

Koska näkymät ovat parhaimmat yläkerrasta, haluttiin sinne si­joittaa oleskelutilat, keittiö ja vanhempien makuuhuone. Kaunis ja ajaton keittiö kestää aikaa. Tummat seinien sävyt korostavat vaaleaa keittiötä.

Kodin ulkoinen ilme on minimalistinen. Samaa tyyliä jatkettiin talon sisätilojen sisustuksessa. Talon kapeutta on rohkeas­ti korostettu yläkerran huoneiden tumman harmailla seinäpinnoilla ja huonetilat on sisustettu äärimmäisen harkiten, lähes askeettisesti. Tämä korostaa kodin arkkitehtonisia ratkaisuja, ikkuna-aukotuksia ja näkymiä niistä, sekä valittuja huonekaluja ja niiden muotokieltä. Ko­konaisvaikutelman viimeistelee ikkunoista avautuva maisema ja yläkerran leveälankkuinen parketti.

Ko­tiin on suunniteltu molempiin kerroksiin oma kylpyhuoneensa. Paikallisen tavan mukaan saunaa ei ole haluttu asuinrakennukseen.

Lue lisää Jetta-Talon ideatalomalleista

Omannäköinen Jetta-koti!

Salmelan perhe asuu Etelä-Suomessa kahden lapsensa kanssa. He ovat olleet tyytyväisiä rakennusprosessiin ja että saivat tehdä omannäköisen Jetta-kodin.

Kahden Jetta-kodin rakentaja tietää

Jetta-Talolla on ollut iso rooli kouvolalaisen Ulla-Maija Toivosen elämässä. Toivonen on paitsi rakentanut perheensä kanssa kaksi Jetta-kotia, hän on myös…

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.