Markkinoiden paras saatavilla oleva JETTA 2.0 seinärakenne

Omakotitalon suunnitteluopas

Onnistu omakotitalon rakentamisessa – suunnitteluopas ensikertalaiselle

Suunnitteilla omakotitalon rakentaminen, mutta et tiedä mistä aloittaa? Lataa avuksi meidän suunnitteluoppaamme, joka on tarkoitettu avuksesi aivan projektin alkumetreille, ja pääset hyvin alkuun!

Omakotitalon rakentaminen on suuri ponnistus, johon liittyy monenlaisia vaiheita. Projekti voi olla tunteiden vuoristorata, joka aaltoilee innostuksen, ylpeyden sekä väsymyksen ja vaikeuksien välimaastossa. Sadat rakentajat, perheet, pariskunnat ja yksittäiset tekijät – saavat projektinsa maaliin vuoristoradasta huolimatta. Itse rakennettu koti tuo tekijöilleen suurta iloa.

Tämä opas on kirjoitettu sinulle, joka haaveilet omasta kodista tai suunnittelet ensimmäisen omakotitalosi rakentamista.

  • Saat apua projektin suunnitteluun
  • Tiedät paremmin, miten tehdä tiedonhankintaa ja alkuvaiheen taustatöitä
  • Omakotitalon suunnittelun ja rakentamisen aikajanan

Toivomme, että rakennusprojektista jäisi muisto, jota muistella mukavana kokemuksena.

Jos oppaan lukemisen myötä mielessäsi herää kysymyksiä, niin vastaamme niihin mielellämme. Yhteystietomme löydät oppaan viimeiseltä sivulta. Toivotamme sinulle ja perheellesi onnistunutta taloprojektia!

Täytä yhteystietosi

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Omakotitalon rakentaminen saa olla mukavaa!

Kun ryhdyt rakentamaan omakotitaloa, niin huolehdi näistä asioista ja rakennustyömaa ei tunnu työleiriltä. Meidän mielestämme työmaalla saa ja suorastaan pitää viihtyä!

Ohjeita ensimmäisen omakotitalon rakentajalle

Aikatauluta oikein. Pysy budjetissa. Suunnittele täydellinen pohjapiirustus. Huomioi yksityiskohdat hyvissä ajoin. Vältä virhevalinnat. Ensimmäisen omakotitalon rakentaminen voi olla vasta-alkajalle haastava paketti, mutta…