Markkinoiden paras saatavilla oleva JETTA 2.0 seinärakenne

Moderni rinnetalo

Moderni rinnetalo

Moderni rinnetalo – lumoavaa arkkitehtuuria

Rinnetalo mahdollistaa mäkisen tontin koko potentiaalin hyödyntämisen. Rinnetaloja nouseekin usein alueille, joissa maisemat ovat vaihtelevia ja ne tarjoavat upeita näkymiä. Samalla talot tarjoavat myös enemmän yksityisyyttä, sillä maastonmuodot luovat luonnollista suojaa. Nykypäivän moderni rinnetalo on loppuun asti hiottu kokonaisuus, joka kätkee sisäänsä asiakkaan toiveiden mukaisesti tyylikästä designia, kestäviä materiaaleja sekä energiatehokkuutta. 

Jetta-Talon rinnetalomallien suunnitelmissa on otettu huomioon maastoon saumattoman sijoittumisen lisäksi myös asuinmukavuus. Lähes jokainen ideatalomalli on muokattavissa rinnetalomalliksi. Maaperältään vaihteleva tontti voi olla haaste, se voi olla myös hieno mahdollisuus toteuttaa laadukas, kestävä ja tyylikäs rinnetalo – koti, joka palvelee siellä asuvien tarpeita. Jotta saadaan luotua eheä kokonaisuus, rakennusprojektin alussa määritellään ulkoisten seikkojen lisäksi talon sisustus, tilanjako, toiminnallisuus sekä kustannustehokkuus arjen asumisen osalta. 

Mahtavat maisemat – ihanat ulkotilat

Hyödyntämällä rinnetalon sijainti kokonaisuudessaan, varmistetaan talon tarjoavan näkymien lisäksi huikean pihapiirin. Laajojen ikkunoiden ja terassien suunnittelu auttaa maiseman maksimaalisessa hyödyntämisessä. Upeat indoor-outdoor -tilat lisäävät neliöitä ja tuovat luonnon ja maiseman sisälle kotiin – myös talviaikaan. Erityisesti Kaarna 97- ja Kontti 187-rinnetalomallimme tarjoavat toisessa kerroksessaan ison ikkuna-alan ja paljon terassitilaa. 

Sisustus ja tilanjako suunnitellaan aina huolellisesti, ottaen huomioon perheen tarpeet ja toiveet. Nykyaikainen avoin pohjaratkaisu on suosittu vaihtoehto, joka luo avaran ja ilmavan tunnelman. Sisustussuunnitelmassa kannattaa suosia Jetta-Talojen tarjoamia moderneja materiaaleja ja sisustuselementtejä, jotka täydentävät talon designia ja luovat viihtyisän ympäristön.

Usein moderni rinnetalo suunnitellaan hyödyntämään luonnonvaloa ja tuuletusta tehokkaasti, mikä säästää energiaa ja alentaa lämmitys- ja jäähdytyskustannuksia. Käyttämällä energiatehokkaita rakennusmateriaaleja ja harkitsemalla esimerkiksi aurinkopaneelien, tuuliturbiinien tai muiden uusiutuvien energialähteiden käyttöä, saadaan arjen asuminen kustannustehokkaaksi. 

Löydä oma moderni rinnetalo

Rinnetalomallimme sisältävät erilaisia tyylejä ja ratkaisuja, joista löytyy sopiva talopaketti jokaiseen tarpeeseen ja sijaintiin. Tutustu myös Jetta-Talojen yksikerroksiseen rinnetaloon, Kuura-talomallimme tai inspiroidu rinteeseen rakennetusta kesäkodista

Muuttovalmis moderni rinnetalopaketti on käytännöllinen ja vaivaton ratkaisu toisinaan haastavalle tontille. Jetta-Talolta sekin onnistuu.

Kysy lisää muuttovalmiista talopaketeista alueesi edustajalta ja tutustu laajaan talomallistoomme – Ota ensimmäinen askel kohti uutta kotia!

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.