Kaikki tieto yhdestä paikasta – myJETTA palvelu

Mistä talopaketin hinta muodostuu?

Jetta-Talon talopaketit tunnetaan kattavasta toimitussisällöstään. Vaikka talopaketin hinta voi olla hiukan suurempi kuin kilpailijalla, yksityiskohtaisen sisällön ansiosta rakennusprojektin kokonaishinta puolestaan todennäköisesti jää matalammaksi.

Talopaketteja valmistavat monet toimijat ja eri toimittajien tarjouksia voi olla vaikea vertailla. Voit tilata Jetta-Talo-talopaketin kolmella toimitussisältövaihtoehdolla. Kaikki talopakettivaihtoehtomme kestävät taatusti vertailun kilpailijoihin sisällöltään, laajuudeltaan ja laadultaan.

Runkovalmiin talopaketin eli perustoimituksen sisältö

Runkovalmis talopaketti sisältää nimensä mukaisesti vain talon rungon. Tällaisen talopaketin valitessasi sinulla on mahdollisuus vaikuttaa paljonkin omakotitalon rakennusprojektin kokonaishintaan sillä, kuinka paljon hyödynnät projektissa omaa työpanostasi ja lähipiirin taitavia tekijöitä.

Jetta-Talon talopaketin hintaan kuuluu vakiona seuraavanlainen sisältö:

  • seinät suurelementteinä asennettuna paikoilleen
  • ulkoapäin viimeistä maalauskertaa vaille valmis talo
  • vesikatto

Elementtiasennuksen lisäksi voit valita haluamiasi lisäpalveluja, kuten perustukset sekä lvi- ja sähkötyöt. Perustoimituksen toimitussisältö on myös räätälöitävissä sinulle sopivaksi.

Levyvalmiin talopaketin kattavampi toimitussisältö

Levyvalmis toimitus on sisustusrakenteita vaille valmis toimitus. Tämä vaihtoehto sopii sinulle, jos haluat kotisi lähes muuttovalmiina, mutta sisustamisen hoidat mielelläsi itse. Talo on rakenteellisesti valmis ja talotekniikka on toimintakunnossa. Levyvalmiin talopaketin hinta on luonnollisesti korkeampi kuin perustoimituksen, mutta myös rakentamisprosessin nopeutumiselle voi laskea oman arvonsa.

Levyvalmin talopaketin hintaan ja toimitukseen kuuluvat perustoimituksen sisällön lisäksi:

  • perustukset
  • lattiavalu
  • LVI- ja sähkötyöt kalusteineen
  • ulkoverhous
  • väliseinät levypinnalla

Voit täydentää sopimusta esimerkiksi saunalla, takalla ja väliovilla, jolloin käytännössä sinun hoidettavaksesi jäävät vain pintatyöt ja kalusteiden hankkiminen.

Jokainen Jetta-Talo on mahdollista saada perustoimituksen ja levyvalmiin toimituksen lisäksi myös täysin valmiina. Koti rakennetaan Jetta-Talo-edustajan paikallisen yhteistyökumppaniverkoston avulla, jolloin saat talotoimituksen ulkopuolellekin jäävät hankinnat helposti ja edullisesti.

Talopaketin hinta selviää, kun pyydät tarjouksen

Jokainen Jetta-Talo on yksilöllinen, joten talopaketin hinnan saat selville ottamalla yhteyttä lähimpään Jetta-Talo-edustajaasi ja pyytämällä tarjouksen valitsemastasi talomallista. Autamme mielellämme myös talomallin muokkaamisessa sinulle mieleiseksi.

Jetta-Talon tarjouksen mukana tulee aina tarkka toimitussisältö, johon on eritelty kaikki talopakettitoimitukseen kuuluvat yksityiskohdat. Jos haluat vertailla eri talotehtaiden talopakettien hintoja, on tärkeää huomioida sama tarkkuus myös muissa tarjouksissa.

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.