Markkinoiden paras saatavilla oleva JETTA 2.0 seinärakenne

Jetta-talopaketit tunnetaan laajasta ja laadukkaasta toimitussisällöstä

Yksi selkeimmistä Jetta-Talon vahvuuksista talopakettimarkkinoilla on erittäin kattava toimitussisältö. Tärkeää ei kuitenkaan ole pelkästään määrä, vaan myös laatu: talopaketit rakennetaan parhaista kotimaisista materiaaleista ja tuotteista.

Yksi selkeimmistä Jetta-Talon vahvuuksista talopakettimarkkinoilla on erittäin kattava toimitussisältö. Tärkeää ei kuitenkaan ole pelkästään määrä, vaan myös laatu: talopaketit rakennetaan parhaista kotimaisista materiaaleista ja tuotteista.

Selkeästi määritelty, laaja toimitussisältö

Talopakettien toimitussisällöissä voi olla suuriakin eroja, joten niihin kannattaa perehtyä huolella. Laadukas ja laaja toimitussisältö säästää rakentajan aikaa sekä vaivaa, ja luonnollisesti sisällön kattavuus vaikuttaa myös talopaketin hintaan.

Jetta-Talolla rakentajalle on tarjolla kaksi vaihtoehtoa: runkovalmis talopaketti, joka sopii omatoimiselle rakentajalle, sekä pidemmälle viimeistelty levyvalmis talopaketti. Olennaista Jetta-Talon toteutuksessa on kuitenkin aina asiakaslähtöisyys. Valinnanvaraa talopakettien laajuuksissa on paljon, samoin kuin erilaisissa talomalleissa ja niiden muuntelumahdollisuuksissa. On myös mahdollista suunnitella täysin oma malli ja tilata se laajasisältöisenä talopakettina.

Ennen varsinaisen tilauksen tekoa Jetta-edustaja käy jokaisen asiakkaan kanssa yksityiskohtaisesti läpi talopaketin toimitussisällön, jotta sen suhteen ei jää epäselvyyksiä. Toimituksen valmiusaste voidaan myös räätälöidä toiveiden mukaan.

On kuitenkin muistettava, että mikään Jetta-Talon toimitussisällöistä ei ole täysin valmis talo, eikä minkään talotehtaan laajimpaankaan talotoimituspakettiin kuulu kaikkea. Itse huolehdittavia tai erikseen tilattavia asioita ovat tyypillisesti seuraavat:

 • tontti ja siihen liittyvät maatyöt
 • pääsuunnittelijan ja vastaavan työnjohtajan tehtävät
 • KVV- ja IV-vastaava (KVV = Kiinteistön vesi- ja viemärilaitteet, IV = ilmanvaihto)
 • vakuutukset
 • rakennuslupa
 • vesi-, viemäri- ja sähköliittymät
 • rakennusjätteiden poiskuljetus

Talopaketin lisäksi tarvittavissa hankinnoissa ja työvaiheissa Jetta-Talon edustaja auttaa löytämään sopivat palveluntarjoajat alueellisesta yhteistyöverkostosta ja on rakentajan rinnalla koko projektin ajan.

Myös Jetta-Talon hinnoittelu on rakentajalle reilu. Lue lisää hintatakuustamme.

Mitä Jetta-talopaketeissa on, mitä muissa ei yleensä ole?

On monia yksittäisiä asioita, joiden suhteen eri talotehtaiden talopakettien sisällöissä on eroja. Jokainen kauppa räätälöidään erikseen. Esimerkiksi seuraavat asiat voivat kuulua Jetta-Talon talopakettiin, mutta monilla kilpailijoilla välttämättä eivät:

 • sähkösuunnittelu
 • LVI-suunnittelu
 • rahdit rakennuspaikalle
 • pieneläinverkot asennettuna

Talopaketin toimitussisällön laajuuden lisäksi ratkaisevaa on myös laatu

Talopaketin kattavuuden lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota sisältöön kuuluvien tuotteiden ja materiaalien laatuun, sillä ne vaikuttavat suuresti tulevaan asumismukavuuteen ja asumisen kustannuksiin.

Jetta-Talolla käytössä ovat tunnettujen tavarantoimittajien laadukkaat materiaalit. Laatu rakentuu myös huolella tehdyistä yksityiskohdista, ja siitä hyvänä todisteena on Jetta-Talon lähes 100 prosentin asiakastyytyväisyys.

Talopaketeissa mukana ovat laadukkaimmat kotimaiset tuotteet, kuten Pihla-ikkunat. Valintasi mukaan voit hankkia pakettiin mukaan myös Puustelli-keittiöt, Puzer-keskuspölynimurit, Tulikivi-takat, SunSauna-lauteet, Lumon-parvekelasit ja Ruukki-katot.

Energiatehokkuus on yksi tärkeimmistä Jetta-Talon laatuvalteista, ja Jetta-Talo on energiatehokkuudessa vertailujen kärkikastia. Suomen olosuhteisiin suunniteltu ThermoJetta-rakenne varmistaa se, että talossa ei vedä, sisäilma on miellyttävän tasalämpöistä ja mikrobit, pöly, radon sekä erilaiset hajut pysyvät talon ulkopuolella. Rakenne eristää hyvin myös ääntä, pienentää kosteusriskiä ja parantaa paloturvallisuutta.

Autamme taloprojektissa koko matkalla

Ota yhteyttä lähimpään Jetta-Talo-edustajaasi, niin taloprojektisi lähtee sujuvasti käyntiin. Aloitetaan ideoinnista sekä toiveidesi huomioimisesta, ja muotoillaan niistä juuri sinun perheellesi sopiva talopaketti.

Oman alueesi Jetta-Talo-edustajan yhteystiedot löydät täältä.

 

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.