Markkinoiden paras saatavilla oleva JETTA 2.0 seinärakenne

5 vinkkiä ostaa muuttovalmis talo

Onko olemassa muuttovalmista talopakettia? Muuttovalmis tarkoittaa usein sitä, että joku muu on rakentanut asunnon teille täysin valmiiksi rakentajan omilla suunnitelmilla. Huolellinen vertailu ja tiedonkeruu auttavat tekemään oikean päätöksen ja löytämään juuri sinulle sopivan kodin.

Mikäli haluatte mahdollisimman muuttovalmiin ratkaisun, joka on tehty täysin teitä varten, on Jetta-levyvalmis talopaketti helppo tapa saada uusi koti, ilman suurta rakentamisen vaivaa. Tässä ratkaisussa vain viimeistelytyöt jäävät ostajalle. Halutessanne Jetta-talon henkilökunta myös auttaa teitä valitsemaan loppuun asti oikeat ratkaisut.

On useita hyötyjä ostaa valmis talopaketti. Yksi syy on sen helppous ja nopeus, talotoimittajan huolehtiessa suuresta osasta rakennusprosessia. Talopaketti on myös kustannustehokkaampi ostos kuin rakentaminen nollasta, sillä talotoimittajat ostavat materiaaleja ja tarvikkeita suuremmissa erissä, mikä voi tuoda säästöjä verrattuna yksittäiseen rakentajaan. Talopaketti on myös yleensä halvempi kuin rakennuttajan valmiiksi tekemä muuttovalmistalo, koska rakennuttajalla täytyy olla myös oma kate työssään.

Nämä vinkit auttavat sinua valitsemaan sopivan talopaketin!

  1. Selvitä omat tarpeet ja toiveet. Kuinka paljon tarvitset tilaa, mihin käyttötarpeisiin huoneita kaivataan ja millaisia erikoisominaisuuksia taloon halutaan sisällyttää? Vastaamalla näihin kysymyksiin saa rajattua vaihtoehtoja ja on helpompi löytää sopiva talopaketti. Heti alkuun on myös hyvä asettaa realistinen budjetti, joka kattaa talopaketin kustannukset ja muut mahdolliset kulut, kuten tontin hankinnan, maatyöt ja lisävarusteet.
  2. Vertaile eri talopaketteja. Tutki eri valmistajien tarjoamia talopaketteja. On hyvä vertailla talojen hintoja, kokoja, tyyliä, käytettyjä materiaaleja ja muuta toimitussisältöä. Erityistä huomiota kannattaa kiinnittää siihen, mitä “muuttovalmis” tarkoittaa kullekin talotoimittajalle. Toiset talopaketit sisältävät enemmän valmiiksi tehtyjä töitä kuin toiset. Lue miten vertailet eri talopakettien toimitussisältöjä
  3. Tarkista laatutaso ja referenssit. Tutustu talopaketin toimittajan työn laatuun ja maineeseen. Lue arvosteluja ja mahdollisuuksien mukaan pyydä referenssejä aiemmilta asiakkailta. Jos mahdollista, käy tutustumassa valitsemasi talopaketin mallitaloon. Tarkka ostaja tarkistaa myös talotoimittajan yrityksen liikevaihdon ja taloudellisen suorituskyvyn.
  4. Kysy selvennyksiä ja tarkenna sopimusehdot sekä aikataulu. Jos jokin talopaketin sisällössä tai ehdoissa askarruttaa, älä epäröi kysyä lisätietoja talotoimittajalta. On hyvä tietää tarkasti mitä ”muuttovalmis” talopaketti sisältää ja mitä ostajan odotetaan hoitavan itse.
  5. Tee kirjallinen sopimus. On tärkeää tehdä tehdä kirjallinen sopimus, jossa kaikki sovitut asiat ovat selkeästi dokumentoituina. Tähän sisältyy muun muassa se, kuinka muuttovalmis talo lopulta on, hinta, aikataulu, maksuehdot ja muut tärkeät yksityiskohdat.

Hanki unelmiesi koti vaivattomasti! Kysy lisää talopaketeista alueesi edustajalta ja tutustu laajaan talomallistoomme – Ota ensimmäinen askel kohti uutta kotia!

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.