Kaikki tieto yhdestä paikasta – myJETTA palvelu

Miten vertailen eri talopakettien toimitussisältöjä?

Tässä artikkelissa käsitellään eri talopakettien toimitusvaihtoehtoja ja toimitussisältöjä. Jetta-Talo on erikoistunut talopakettitoimituksiin ja tarjoaa kolme erilaista vaihtoehtoa: ulkoa ”viittä vaille valmis” talopaketti, levyvalmis talopaketti ja runkovalmis talopaketti.

Talopaketti. Järkevin tapa rakentaa.

Jetta-Talo on erikoistunut talopakettitoimituksiin. Se on osoittautunut vuosien varrella kustannuksiltaan edullisimmaksi tavaksi rakentaa koti. Jetta-Talo tekee sen, missä se on tehokkaimmillaan: valmistaa suuremenentit tehtaalla ja asentaa ne paikoilleen tontilla. Talopaketti on ulkoapäin viimeistä maalauskertaa vaille valmis. Rakentaja voi heti jatkaa töitä mukavasti sisätiloissa.

Talopakettitoimituksessa asiakas voi hyödyntää omaa tai lähipiirin osaamista eri työvaiheissa ja näin säästää rahaa. Jetta-Talon edustaja auttaa kokonaisuuden hallinnassa ja hänellä on myös monipuolinen yhteistyöverkosto luotettavia tekijöitä eri rakennusvaiheisiin. Jetta-Talo tarjoaa kolme talopakettivaihtoehtoa: omatoimiselle rakentajalle ulkoa ”viittä vaille valmiin” talopaketin, pidemmälle tehdyn levyvalmiin talopaketin sekä runkovalmiin talopaketin.

Ulkoa ”viittä vaille valmis” talopaketti

Talopaketti ulkoa ”viittä vaille valmiina” sopii rakentajalle, joka haluaa hyödyntää oman ja lähipiirin työpanoksen maksimaalisesti. Rakentajalla on näin mahdollista säästää mukava summa rahaa. Lähipiiristä voi löytyä henkilö, joka on kätevä käsistään ja toinen, joka on laatoittajana ammattitasoa.

Talopaketissa talo on yleensä ulkoa viimeistä maalausta vaille valmis. Ulkoseinät maalataan kahteen kertaan asiakkaan valitsemalla värisävyllä. Sisällä ulkoseinät ovat kipsilevypintaiset ja väliseinät ovat asentamatta, mutta materiaalit kuuluvat pakettiin väliovia ja heloja myöten. Talopakettiin kuuluu materiaalitoimituksena myös yläpohjan eristeet ja materiaalit. Laajimmillaan talopaketti voi sisältää kaikki sisällä tarvittavat rakennusmateriaalit.

Talopakettiin voidaan sisällyttää myös perustukset, jotka tehdään asiakkaan valmiiksi tekemän sorapatjan päälle. Lattiavalu kuuluu tässä vaihtoehdossa asiakkaan tehtäviin.

Talopakettitoimituksen lopullinen sisältö räätälöidään aina asiakkaan kanssa. Tarjouksen mukana tulee tarkka toimitussisältö, johon on eritelty talopakettitoimituksen kuuluvat yksityiskohdat.

 

Levyvalmis talopaketti

Levyvalmis Jettakotti on erinomainen vaihtoehto omatoimirakentajalle. Tähän konseptiin kuuluu perustukset, ulkoverhous ja väliseinät levypinnalla. Levyvalmis toimitus sisältää myös LVI- ja sähköurakan aina loppukalusteita myöten. Lattiat valetaan alakerrassa ja mahdolliseen yläkertaan tehdään plaanovalu.

Lisämaksulla saat sisäkatot halutessasi joko kipsilevyllä tai paneelipinnalla. Voit lisäksi täydentää sopimustasi saunalla, takalla, väliovilla yms. Kysy lisää oman alueesi edustajalta.

 

Runkovalmis talopaketti

Runkovalmis talopaketti on oivallinen vaihtoehto omatoimirakentajalle, joka haluaa käyttää omaa työpanosta mahdollisimman paljon.

Paketti sisältää ulkoseinäelementit pystytettyinä sekä kattotuolit ja kantavat rakenteet asennettuina.

Jetta-Talo tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden räätälöidä talopakettitoimitus omien tarpeiden mukaisesti. Tarjouksen mukana tulee tarkka toimitussisältö, johon on eritelty talopakettitoimituksen kuuluvat yksityiskohdat.

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.