Markkinoiden paras saatavilla oleva JETTA 2.0 seinärakenne

Yksilöllinen talomalli muotoutuu joustavasti Jetta-Talon kanssa

Valmiita talomalleja muunnellen tai alusta asti omista piirustuksista – kanssamme yksilöllisen talomallin toteuttaminen onnistuu sujuvasti molemmilla tavoilla.

Täydellisiä talomalleja on yhtä monta kuin talon hankkijoitakin

Kuten jokainen perhekin, jokainen talo on omanlaisensa. Asukkailla on erilaisia tarpeita, jotka vaativat myös asumiselta sopivat tilat ja ratkaisut – puhumattakaan makuasioista talon designin suhteen.

Talon toteutuksessa on ehkä huomioitava perheen lasten vaatimukset, harrastusten tai työn edellyttämä tilantarve, perheenjäsenten mahdolliset liikuntarajoitteet tai tontin kaavamääräykset. Ylipäänsä talon suunnittelussa ja painopisteissä on hyvä ottaa huomioon perheen mieltymykset kotona oleskelussa. Jollekin perheelle keittiö on kodin sydän, kun taas toiselle sitä voikin olla kirjasto tai takkahuone.

Vaikka talomalleissa on runsaasti varaa valita, niistä ei välttämättä aina löydy täsmälleen sopivaa. Ja oman kodin hankinnassa jos missä on lupa olla vaativa. Talon rakentaminen on asia, joka tehdään usein vain kerran tai kaksi elämässä, joten lopputuloksen on oltava oikeasti mieluinen. Siinä me Jetta-Talolla haluamme auttaa parhaamme mukaan.

Yksilöllinen talomalli syntyy pienin muutoksin tai täysin omista piirustuksista

Jetta-Talon malliston joka ikisen talomallin muokkaaminen on mahdollista. Palveluksessasi ovat ammattitaitoiset myyjät ja suunnittelijat, joiden työtä on auttaa sinua saamaan juuri toiveitasi vastaava talo. Valmiita talomalleja yhdistelemällä ja muuntelemalla erilaisia toteutustapoja on lukematon määrä.

Talomalleja voi muunnella esimerkiksi seuraavilla tavoilla:

  • pohjaratkaisun muuttaminen peilikuvaksi
  • pinta-alan lisääminen tai vähentäminen
  • ikkunoiden tai ovien paikkojen vaihtaminen, lisääminen tai poistaminen
  • väliseinien lisääminen tai poistaminen
  • takan tai leivinuunin lisääminen
  • terassien, autotallin tai katoksen lisääminen
  • talon ulkoasun muuttaminen

Yksilöllinen talomalli ei automaattisesti tarkoita kustannusten lisääntymistä. Joskus piirustusten muutokset voivat jopa laskea talopaketin hintaa, jos niiden myötä vaikkapa väliseiniä jää pois tai neliömäärä pienenee.

Yhtä hyvin voit kääntyä puoleemme myös valmiin suunnitelman kanssa. Avullamme se toteutuu joustavalla toteutuksella laadukkaaksi ja tyylikkääksi taloksi.

Esimerkkejä yksilöllisistä Jetta-kodeista

 

Koivistojen kodin toteutus alkoi rinnetontin hankkimisesta. He palkkasivat arkkitehdin piirtämään tontille sopivan ja heidän toiveitaan vastaavan talon, jossa on korkeaa tilaa, paljon ikkunoita sekä yhtenäinen olohuone ja keittiö. Mukaan talon toteuttamiseen tuli Jetta-Talo, ja vajaan vuoden jälkeen talo oli valmis.

”Olimme onnellisia, että arkkitehdin suunnitteleman talon toteuttaminen Jetta-Talon kanssa onnistui niin hyvin. Mitään isoja kompromisseja meidän ei tarvinnut tehdä. Ulkoapäin maalausvalmis talo ja sisäpuolella olevat levypinnat nopeuttivat rakentamista, mikä oli meille todella merkittävä asia edellisestä taloprojektistamme oppineena”, Koivistot kertoivat jälkeenpäin yhteistyöstä.

Lue Koivistojen rakennustarina kokonaisuudessaan täältä

Häggblomit toteuttivat haaveensa vanhan ajan puutalosta suunnittelemalla sellaisen itse ja tilaamalla omien suunnitelmien mukaisen talopaketin Jetta-Talolta. Perheelle täydellinen talo muodostui mustavalkoisesta ulkoasusta, avarista huoneista, korotetusta kattokorkeudesta ja käytännöllisistä tilaratkaisuista.

”Lukioaikojen jälkeen haaveilin sisustusarkkitehdin ammatista, joten näin suuren projektin suunnittelu on ollut unelmieni täyttymys. Jetta-Talon valitsimme yksinkertaisesti siksi, että meillä oli koko ajan täysi luottamus tämän talotoimittajan laatuun. Tilaus- ja toimitusprosessi sujui hienosti ja lopputulokseen emme voisi olla tyytyväisempiä. Uusi Jetta-Talomme on erittäin energiatehokas, viihtyisä, pienintäkin yksityiskohtaa myöten unelmiemme koti”, Häggblomin perheen äiti kertoo.

Lue Häggblomien rakennustarina kokonaisuudessaan täältä

Millainen sinun unelmiesi talo olisi?

Ota yhteyttä meihin, niin laitetaan sinun perheellesi täydellisen talon suunnittelu alkuun. Oman alueesi Jetta-Talo-edustajan yhteystiedot löydät täältä.

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.