Kaikki tieto yhdestä paikasta – myJETTA palvelu

Rakentamisen kuivaketju

Tutustu Jetta-Talon kuivaketjuun, joka takaa suojatun ja laadukkaan talopaketin valmistuksen sisätiloissa ja asennuksen omien koulutettujen asentajien toimesta. Vältä vastuuepäselvyydet ja varmista rakennuksesi kosteudenhallinta.

Jetta-Talo -talopaketti tehdään kuivissa sisätiloissa ja asennetaan suojatusti

Talopaketin suurelementit valmistetaan kuivissa sisätiloissa ISO 9001 -laatujärjestelmän mukaisesti. Jetta-Talon kuivaketju on katkeamaton koko rakentamisen ajan.

Talopaketin valmistaminen alkaa tukin siirtyessä Jet-Puulla kuorintalinjan läpi ja se jatkuu tasalaatuisissa olosuhteissa ja osaavan työnjohdon valvonnassa talopakettitehtaalla, jossa elementit suojataan ja lastataan sisätiloissa kuljetusrekkaan.

Suojatut talopakettielementit asennetaan tontilla suoraan rekasta perustusten päälle ja talo saadaan nopeasti säältä suojaan. Tämän jälkeen on helppo jatkaa rakentamista mukavasti sisätiloissa kaikkina vuodenaikoina.

Omat asentajat

Jetta-Talon toimitukseen kuulu aina asennus. Yrityksen omat, koulutetut ja kokeneet asentajat pystyttävät talopaketin suurelementit täsmällisesti ja nopeasti säältä suojaan. Myös asennustyö tehdään ISO 9001 -sertifikaatin mukaisesti. Toimituksen ja asennuksen tullessa samasta paikasta vältytään vastuuepäselvyyksiltä talotehtaan ja asentajan välillä. Jetta-Talo kantaa aina kokonaisvastuun.

Jetta-Talon kuivaketju ja omat asentajat takaavat onnistuneen rakennushankkeen ja hyvän kosteudenhallinnan, mikä on tärkeää niin rakennuksen laadun kuin asumisviihtyvyydenkin kannalta. Tutustu Jetta-Talon tarjontaan ja varmista laadukas ja turvallinen taloprojekti.

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.