Energiatehokas Jetta-Talo

Rakentamisen kuivaketju

Talopaketin suurelementit valmistetaan kuivissa sisätiloissa ISO 9001 -laatujärjestelmän mukaisesti. Jetta-Talon kuivaketju on katkeamaton koko rakentamisen ajan.

Jetta-Talo -talopaketti tehdään kuivissa sisätiloissa ja asennetaan suojatusti

Talopaketin valmistaminen alkaa tukin siirtyessä Jet-Puulla kuorintalinjan läpi ja se jatkuu tasalaatuisissa olosuhteissa ja osaavan työnjohdon valvonnassa talopakettitehtaalla, jossa elementit suojataan ja lastataan sisätiloissa kuljetusrekkaan.

Suojatut talopakettielementit asennetaan tontilla suoraan rekasta perustusten päälle ja talo saadaan nopeasti säältä suojaan. Tämän jälkeen on helppo jatkaa rakentamista mukavasti sisätiloissa kaikkina vuodenaikoina.

Omat asentajat

Jetta-Talon toimitukseen kuulu aina asennus. Yrityksen omat, koulutetut ja kokeneet asentajat pystyttävät talopaketin suurelementit täsmällisesti ja nopeasti säältä suojaan. Myös asennustyö tehdään ISO 9001 -sertifikaatin mukaisesti.

Toimituksen ja asennuksen tullessa samasta paikasta vältytään vastuuepäselvyyksiltä talotehtaan ja asentajan välillä. Jetta-Talo kantaa aina kokonaisvastuun.

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.