Kaikki tieto yhdestä paikasta – myJETTA palvelu

40-vuotias Jetta-Talo on ainutlaatuisten kotien tekijä

Laadukas, edistyksellinen rakentaminen, halu auttaa rakentajia tekemään oikeita valintoja kaikissa elämänvaiheissa ja kestävä kehitys ovat kantaneet Jetta-talon toimintaa neljänkymmenen vuoden ajan.

Suomalaiset rakastavat puutalossa asumista ja arvostavat oman kodin yksilöllisyyttä. Jetta-Talo on toteuttanut suomalaisten talounelmia pian 40 vuoden ajan. Luonnonmukaiset materiaalit, ekologiset arvot ja asumisen uusien vaatimusten huomioiminen siivittävät matkaamme seuraaville vuosikymmenille.

Vuonna 1981 ensimmäinen avaruussukkula, Columbia, laukaistiin avaruuteen, presidentti Urho Kekkonen erosi virastaan, ja Kymmenen uutiset käynnistyi televisiossa. Samana vuonna Jetta-Talo oy aloitti toimintansa Perhossa.

Maailma on muuttunut valtavasti noista päivistä, mutta suomalaisten rakkaus puutaloihin on pysynyt. Vuosien varrella olemme valmistaneet ja toimittaneet yli 10 000 kotia, joista jokaisessa näkyy Jetta-Talon kädenjälki: perinteinen käsityötaito yhdistettynä uusimpaan teknologiaan.

Olemme yksi suurimmista suomalaisista puutalorakentajista, ja meidät tunnetaan kestävistä rakenneratkaisuista, laadukkaista materiaaleista sekä tinkimättömästä asenteesta työhön ja asiakkaiden palvelemiseen.

Jetta-talon koti on Perhossa, Keski-Pohjanmaan lakeuksilla.

Ekologisia koteja lähimetsien puusta

Jetta-Talon menestystarinan varsinainen alku on 1970-luvun alussa perustetussa Jet-Puussa, joka edelleen toimittaa Jetta-Talon käyttämän puumateriaalin. Samaan konserniin kuuluva Jet-Puu on nykyaikainen puunjalostuslaitos, joka huomioi ympäristöarvot puuraaka-aineen hankinnassa, tuotteiden valmistuksessa ja niiden toimituksissa loppukäyttäjille. Jet-Puu jalostaa puutavaraa myös vientiin.

Puu on luja ja uusiutuva raaka-aine, ja lähellä kasvaneen kotimaisen puun käyttö on ekologista. Näin ollen Jetta-Talon talopaketit ovat kaikki lähtökohtaisesti kestävän kehityksen koteja. Puusta valmistettu omakotitalo sitoo myös tehokkaasti hiiltä – keskimäärin perheen kymmenen vuoden autoilun tai kymmenen etelänloman verran.

Jet-Puu on sitoutunut toiminnassaan noudattamaan puun alkuperäketjustandardin vaatimuksia sekä ILO:n työelämän perusperiaatteiden ja oikeuksien julistusta. Lähimetsien puusta valmistettu koti on ekologinen ratkaisu, joka mahdollistaa monipuolisen elämäntyylin ja luo puitteet terveelle ja iloiselle elämälle sukupolvesta toiseen.

Aina edistyksellistä rakentamista

Jetta-Talon toiminnassa lähdemme siitä, että jokainen perhe on elämäntilanteeltaan, tarpeiltaan ja toiveiltaan erilainen. Niinpä jokainen Jetta-koti rakennetaan yhteistyössä sen asukkaiden kanssa ja heitä kuunnellen. Toimitamme talot aina asiakkaalle sopivassa valmiudessa, ja niiden tekniset ominaisuudet on joka kerta suunniteltu Suomen vaativiin olosuhteisiin.

Skoone on yksi Jetta-talon rakastetuimmista talomalleista.

Omakotirakentajat kiittävät vuodesta toiseen Jetta-Talon yleistä laatutasoa, luotettavuuttamme valmistajana ja toimittajana, yksilöllistä suunnitteluamme sekä myyjiemme asiantuntemusta. RTS-tutkimuksen vuonna 2019 tekemän kyselyn mukaan 97 prosenttia omakotirakentajista suositteli Jetta-Taloa.

Laadukas, edistyksellinen rakentaminen, halu auttaa rakentajia tekemään oikeita valintoja kaikissa elämänvaiheissa ja kestävä kehitys ovat kantaneet toimintaamme neljänkymmenen vuoden ajan. Valmistaudumme nyt ilolla seuraaviin vuosikymmeniin yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Talounelmat todeksi – liity unelmalistalle

Lähde matkalle kohti talounelmiesi toteuttamista. Liity Unelmalistalle ja lähetämme sähköpostiisi inspiraatiota, hyötytietoa sekä ajankohtaisia kampanjoita. Voit poistua listalta milloin haluat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minulla on jo tontti
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä tai kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.